مقاله تأثیر نظام‌های کشت خالص و مخلوط بر عملکرد و اجزای عملکرد دان? لوبیاچیتی در شرایط وجین و بدون وجین علف‌های هرز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر نظام‌های کشت خالص و مخلوط بر عملکرد و اجزای عملکرد دان? لوبیاچیتی در شرایط وجین و بدون وجین علف‌های هرز دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر نظام‌های کشت خالص و مخلوط بر عملکرد و اجزای عملکرد دان? لوبیاچیتی در شرایط وجین و بدون وجین علف‌های هرز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر نظام‌های کشت خالص و مخلوط بر عملکرد و اجزای عملکرد دان? لوبیاچیتی در شرایط وجین و بدون وجین علف‌های هرز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر نظام‌های کشت خالص و مخلوط بر عملکرد و اجزای عملکرد دان? لوبیاچیتی در شرایط وجین و بدون وجین علف‌های هرز :

تعداد صفحات :۱۷

به‌منظور بررسی واکنش عملکرد و اجزای عملکرد لوبیاچیتی در شرایط رقابتی با علف­های هرز در مخلوط با ذرت و کدوی تخمه کاغذی، آزمایشی در دو مکان (رشت و رودسر) در سال ۱۳۹۲ اجرا شد. آزمایش به­صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل؛ لوبیاچیتی (۱۰۰ و ۷۵%)، ذرت – لوبیاچیتی (۱۰۰:۱۰۰ و ۷۵:۷۵%) و ذرت ـ لوبیاچیتی ـ کدوی تخمه کاغذی (۱۰۰:۱۰۰:۱۰۰ و ۷۵:۷۵:۷۵%) و دو تیمار وجین و بدون وجین (رقابت) بودند. نتایج نشان داد علف­های هرز موجود در رشت نه گونه و در رودسر شش گونه بود. در رودسر علف هرز پهن­برگ تاج­خروس و در رشت علف­های هرز باریک برگ مرغ و پنجه مرغی غالب بودند. در رودسر، تیمار وجین نقش برجسته­ای در کنترل علف­های هرز داشت، درحالی‌که در رشت نقش تیمار وجین به دلیل وجود علف­های هرز چندساله کمرنگ­تر بود. مخلوط­های دوگانه و سه­گانه، علف­های هرز را بهتر از کشت خالص کنترل کردند. در رودسر، بیشترین شمار غلاف در بوته، دانه در غلاف، وزن صددانه و عملکرد دان لوبیاچیتی در تیمار وجین در کشت خالص و در تیمار رقابت در مخلوط­ها به دست آمد. در رشت بالاترین عملکرد دانه در کشت­های خالص با تراکم بیشتر به دست آمد. درنهایت، در تیمارهای بدون وجین، کشت­های مخلوط دوگانه و سه­گانه به سبب کنترل بهتر علف­های هرز در مقایسه با کشت‌های خالص بیشترین عملکرد و اجزای عملکرد را تولید کردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.