مقاله کاهش موثر نقطه ذوب روغنهای خوراکی با استفاده از روش اینتراستریفیکاسیون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش موثر نقطه ذوب روغنهای خوراکی با استفاده از روش اینتراستریفیکاسیون دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش موثر نقطه ذوب روغنهای خوراکی با استفاده از روش اینتراستریفیکاسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش موثر نقطه ذوب روغنهای خوراکی با استفاده از روش اینتراستریفیکاسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش موثر نقطه ذوب روغنهای خوراکی با استفاده از روش اینتراستریفیکاسیون :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

کارآیی روش اینتراستریفیکاسیون با استفاده از کاتالیزورهای بیوشیمیایی و شیمیایی در کاهش نقطه ذوب روغن خوراکی مورد مطالعه قرار گرفت. در این رابطه مخلوطی از روغن مایع آفتابگردان و روغن سویای کاملا هیدروژنه با نسبت ۲۵:۷۵ و نقطه ذوب ۵۸ درجه سانتیگراد بعنوان مبنا انتخاب گردید. در اینتراستریفیکاسیون با استفاده از آنزیم لیپاز نقطه ذوب تا حد ۲۴ درجه سانتیگراد و با استفاده از متیلات سدیم تا حد ۳۲ درجه سانتیگراد کاهش یافت. در هر دو روش روغن به دست آمده حتی در حالت جامد دارای ظاهری مطلوب و یکنواخت بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.