مقاله تأثیر زمان برداشت و روش خشککردن بر کیفیت فیزیولوژیک و محتوای قندهای محلول در بذرهای باقلا (Vicia faba L.) رقم شامی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر زمان برداشت و روش خشککردن بر کیفیت فیزیولوژیک و محتوای قندهای محلول در بذرهای باقلا (Vicia faba L.) رقم شامی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر زمان برداشت و روش خشککردن بر کیفیت فیزیولوژیک و محتوای قندهای محلول در بذرهای باقلا (Vicia faba L.) رقم شامی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر زمان برداشت و روش خشککردن بر کیفیت فیزیولوژیک و محتوای قندهای محلول در بذرهای باقلا (Vicia faba L.) رقم شامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر زمان برداشت و روش خشککردن بر کیفیت فیزیولوژیک و محتوای قندهای محلول در بذرهای باقلا (Vicia faba L.) رقم شامی :
تعداد صفحات :۲۴
بهمنظور بررسی تأثیر زمان برداشت و روش خشککردن بر کیفیت بذر باقلا، آزمایشی در سال ۱۳۹۳بهصورت فاکتوریل سه عاملی در قالب طرح کامل تصادفی با پنج تکرار در آزمایشگاه علوم و تکنولوژی بذردانشگاه یاسوج انجام شد. عاملهای آزمایششامل زمان برداشت در ۸۴ (برداشت اول)، ۹۶ (برداشت دوم) و ۱۰۸ (برداشت سوم) روز پس از کاشت، نوع اندام برداشت (بذر، غلاف و بوته) و روش خشککردن (سایهخشک و آفتابخشک) بودند. یک زمان برداشت نیز در ۱۲۵روز پس از کاشت و به روش متداول کشاورزان منطقه انجام شد. نتایج نشان داد، در برداشت اول، بیشترین و کمترین وزن صد بذر، درصد جوانهزنی، سرعت جوانهزنی، شاخص بنی گیاهچه و محتوای قندهای محلول به ترتیب در تیمار بوت سایهخشک و بذر آفتابخشک مشاهده شد. در برداشت دوم نیز وضعیتی همسان مشاهده شد، اما مقادیر این صفات بهطور شایانتوجهی افزایش یافتند. در برداشت سوم میزان این صفات به بیشترین میزان خود رسید و تیمار بوت سایهخشک نسبت به دیگر تیمارها بهطور معنیداری برتری نشان داد. در هر سه زمان برداشت، میزان نشت الکترولیتها و درصد گیاهچههای غیرطبیعی بین تیمارها روندی مخالف با دیگر صفات داشت. نتایج کلی پژوهش، مؤید نقش قندهای محلول در تحمل به پسابش و ارتقاء قابلیت جوانهزنی بذرهای باقلا بوده و بهعنوان شاخص ارزیابی کیفیت بیوشیمیایی بذر این گیاه پیشنهاد میشوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.