مقاله تبارزایی مولکولی ژنگان A در برخی از گونه‌ های Triticum L. با استفاده از توالی‌ های بین رونوشت‌های ریبوزومی (ITS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تبارزایی مولکولی ژنگان A در برخی از گونه‌ های Triticum L. با استفاده از توالی‌ های بین رونوشت‌های ریبوزومی (ITS) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تبارزایی مولکولی ژنگان A در برخی از گونه‌ های Triticum L. با استفاده از توالی‌ های بین رونوشت‌های ریبوزومی (ITS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تبارزایی مولکولی ژنگان A در برخی از گونه‌ های Triticum L. با استفاده از توالی‌ های بین رونوشت‌های ریبوزومی (ITS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تبارزایی مولکولی ژنگان A در برخی از گونه‌ های Triticum L. با استفاده از توالی‌ های بین رونوشت‌های ریبوزومی (ITS) :

تعداد صفحات :۱۶

درگیاهان خانواد غلات (Poaceae) جنسTriticum L. شامل گندم نان و دیگر گونه­های مهم زراعی است که اهمیت اقتصادی بسیار بالایی در تغذی انسان دارند. در این پژوهش، تبارزایی مولکولی گونه­های جنس Triticum L. دارای ژنگان (ژنوم) A (T. aestivum، T. turgidum، T. urartu و T. boeticum) بررسی شد. برای این منظور توالی­های بین رونوشت­های ریبوزومی (ITS) با استفاده از دو جفت آغازگر اختصاصی از روی DNAی ژنگانی استخراج‌شده از ۲۶ ژنوتیپ از گونه­های بالا، افزایش و توالی­یابی شد. توالی­ها با استفاده از نرم­افزار MEGA 5.0 و با الگوریتم ClustalW هم‌ردیف شدند. ماتریس فاصله­ها محاسبه و درخت­وار ژنی ترسیم شد. نتایج نشان داد، طول توالی­های ITS1 و ITS2 به ترتیب ۶۵۰ جفت باز و ۷۰۰ جفت باز و محتوای G+C به ترتیب ۲۵/۶۰ و ۵۰/۶۰ بود. حفاظت‌شدگی بالایی در نواحی ITS جمعیت­ها مشاهده شد (۶۳ و ۸۸ درصد، به ترتیب). تحلیل تبارزایی (فیلوژنتیکی) انجام‌شده با استفاده از توالی­های افزایش شده، به‌خوبی گندم­های دیپلوئید و پلی­پلوئید را در دو گروه جداگانه قرار داد. نتایج نشان داد، رابطه‌های نزدیکی بین T. aestivum و T. turgidum و همچنین بین T.urartu و T.boeticum وجود دارد. به‌طورکلی، این بررسی نشان داد، نشانگرهای مولکولی ITS برای بررسی‌های تبارزایی بسیار مناسب هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.