مقاله قابلیت هضم چربی‌ها، غلظت اجزای چربی و هورمون‌های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاش? مرغ‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله قابلیت هضم چربی‌ها، غلظت اجزای چربی و هورمون‌های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاش? مرغ‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله قابلیت هضم چربی‌ها، غلظت اجزای چربی و هورمون‌های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاش? مرغ‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله قابلیت هضم چربی‌ها، غلظت اجزای چربی و هورمون‌های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاش? مرغ‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله قابلیت هضم چربی‌ها، غلظت اجزای چربی و هورمون‌های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاش? مرغ‌های گوشتی تغذیه‌شده با جیره‌های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول :

تعداد صفحات :۲۱

این پژوهش برای بررسی و ارزیابی تأثیر افزودن مقادیر ۴۰۰، ۲۰۰ و ۲۰۰ میلی‌گرم در کیلوگرم به ترتیب از کارواکرول، تیمول و منتول به یک جیر شاهد بدون افزودنی بر ذخیره و توزیع چربی در لاش جوجه­های گوشتی با استفاده از ۹۶ قطعه جوج گوشتی ماده از سن ۱۲ تا ۴۲ روزگی اجرا شد. افزودن کارواکرول، منتول و تیمول به جیره به ترتیب موجب کاهش معنی­داری در قابلیت هضم ایلئومی چربی خام به میزان ۰۲/۸، ۰۶/۵ و ۰۸/۱۵ درصد شد (۰۱/0p<). میانگین چربی لاشه و چربی پرهای جوجه­های تغذیه‌شده با جیر حاوی کارواکرول به ترتیب ۰۸/۶ و ۵۷/۳۱ درصد کمتر از گروه شاهد بود (۰۵/0p<). افزودن کارواکرول به جیره موجب ۸۶/۶، ۹۵/۶، ۰۱/۳۸ و ۵۰/۱۰ درصد کاهش به ترتیب در چربی شکمی (۰۵/0p>)، چربی گردن (۰۵/0p>)، چربی زیرپوست (۰۵/0p<) و چربی بافت ران شد (۱۰/0p<). ضخامت چربی پشت مرغ­های دریافت‌کنند جیره­های حاوی کارواکرول، تیمول و منتول به‌طور معنی­داری کمتر از گروه شاهد بود (۰۵/0p<). غلظت و نسبت هورمون­های استرادیول، دی هیدرو اپیاندروسترون و تستووسترون، پروژسترون و کورتیزول سرم خون جوجه­های تغذیه‌شده با جیره­های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول و جیر شاهد تفاوت معنی­داری نداشت (۰۵/0p>). بنابر نتایج این آزمایش به نظر می­رسد که کارواکرول و تیمول موجب کاهش قابلیت هضم ایلئومی چربی و کاهش چربی لاش مرغ به‌ویژه در بخش چربی زیرپوستی می­ شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.