مقاله تأثیر سطوح مختلف ویتامین A جیره‌ای بر فراسنجه‌های تولیدمثلی و تولیدی در بلدرچین ژاپنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر سطوح مختلف ویتامین A جیره‌ای بر فراسنجه‌های تولیدمثلی و تولیدی در بلدرچین ژاپنی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف ویتامین A جیره‌ای بر فراسنجه‌های تولیدمثلی و تولیدی در بلدرچین ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف ویتامین A جیره‌ای بر فراسنجه‌های تولیدمثلی و تولیدی در بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف ویتامین A جیره‌ای بر فراسنجه‌های تولیدمثلی و تولیدی در بلدرچین ژاپنی :

تعداد صفحات :۱۶

هدف از این پژوهش، بررسی و ارزیابی تأثیر پنج سطح ۰، ۴۰۰۰، ۸۰۰۰، ۱۶۰۰۰ و ۳۲۰۰۰ واحد بین‌المللی ویتامین A در کیلوگرم جیره بر عملکرد تولیدمثلی و تولیدی در بلدرچین ژاپنی بود. شمار ۳۲۰ قطعه بلدرچین ژاپنی بالغ در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با پنج تیمار، چهار تکرار و شمار شانزده قطعه بلدرچین در هر تکرار (دوازده قطعه ماده و چهار قطعه نر) به مدت ۴۲ روز استفاده شدند. درصد تولید تخم و وزن تخم­های تولیدی به‌صورت هفتگی ثبت و میانگین آن برای کل دوره به دست آمد. دو هفته پس از تغذی جیره‌های آزمایشی، وزن خوراک مصرفی بلدرچین­ها به‌منظور تعیین میزان مصرف غذای روزانه و ضریب تبدیل غذایی اندازه­گیری و در نهایت برای کل دوره منظور شد. در پایان دوره، از هر تکرار پنج تخم به‌طور تصادفی انتخاب و صفات کیفی آن بررسی شد. همچنین، چهل عدد تخم بلدرچین گردآوری‌شده از هر تکرار برای ارزیابی فراسنجه­های تولیدمثلی به دستگاه جوجه‌کشی انتقال یافتند. سطوح مختلف ویتامین A در جیر بلدرچین ژاپنی، بر میزان خوراک مصرفی، درصد تولید تخم، وزن و شاخص­های کیفی تخم تأثیر معنی‌داری نداشتند (۰۵/۰<P). میزان باروری، جوجه درآوری، هدررفت رویانی و وزن جوجه­های تفریخ‌شده تحت تأثیر سطوح مختلف ویتامین A جیره قرار نگرفتند (۰۵/۰<P).کمترین میزان ضریب تبدیل غذایی متعلق به سطح ۳۲۰۰۰ واحد بین­المللی ویتامین A بود (۰۵/۰<P).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.