مقاله تأثیر محلولپاشی اسید آسکوربیک بر ویژگیهای کمّی، کیفی و برخی تغییرپذیریهای بیوشیمیایی برگ ذرت دانهای در شرایط تنش کمآبی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر محلولپاشی اسید آسکوربیک بر ویژگیهای کمّی، کیفی و برخی تغییرپذیریهای بیوشیمیایی برگ ذرت دانهای در شرایط تنش کمآبی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر محلولپاشی اسید آسکوربیک بر ویژگیهای کمّی، کیفی و برخی تغییرپذیریهای بیوشیمیایی برگ ذرت دانهای در شرایط تنش کمآبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر محلولپاشی اسید آسکوربیک بر ویژگیهای کمّی، کیفی و برخی تغییرپذیریهای بیوشیمیایی برگ ذرت دانهای در شرایط تنش کمآبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر محلولپاشی اسید آسکوربیک بر ویژگیهای کمّی، کیفی و برخی تغییرپذیریهای بیوشیمیایی برگ ذرت دانهای در شرایط تنش کمآبی :
تعداد صفحات :۱۸
بهمنظور ارزیابی تأثیر تنش کمبود آب و محلولپاشی اسید آسکوربیک، بر ویژگیهای زراعی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ذرت آزمایشی در سال ۱۳۹۳ در مزرع تحقیقاتی دانشکد کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین صورت پذیرفت. این تحقیق بهصورت کرت های خرد شده(اسپیلیت پلات) در قالب طرح پای بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار انجام گرفت. عامل آبیاری بهعنوان عامل اصلی در چهار سطح )آبیاری بنا بر عرف منطقه، قطع آبیاری در مرحل هشت برگی، قطع آبیاری در مرحل ظهور کاکل و قطع آبیاری در مراحل هشت برگی و ظهور کاکل در بلال بهطور توأم) و عامل فرعی شامل محلولپاشی اسید آسکوربیک در سه سطح (محلولپاشی با آب خالص، محلولپاشی با غلظت ۵۰ قسمت در میلیون(پیپیام) ومحلولپاشی با غلظت ۱۰۰ قسمت در میلیون) در نظر گرفته شد. نتایج بهدستآمده از این بررسی نشان داد که قطع آبیاری در مراحل مختلف رشد ذرت سبب کاهش معنیداری در عملکرد دانه و عملکرد زیست توده (بیوماس)، شاخص برداشت، درصد روغن و پروتئین دانه، عملکرد روغن و پروتئین دانه و محتوای سبزین (کلروفیل) برگ و افزایش میزان پرولین و فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز شد. محلولپاشی با اسید آسکوربیک توانست از کاهش عملکرد کمی و کیفی و محتوای سبزین برگ و همچنین افزایش میزان پرولین و فعالیت آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز جلوگیری کند. بهطورکلی با توجه به بهبود کمی و کیفی صفات مورد بررسی میتوان نتیجه گرفت که کاربرد اسید آسکوربیک با از بین بردن رادیکالهای آزاد سبب کاهش فعالیت آنزیمهای پاداکسنده (آنتیاکسیدانت) و تجمع پرولین شده و بهطور غیرمستقیم با بهبود شرایط رشد سبب افزایش عملکرد و کیفیت دان ذرت می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.