مقاله تأثیر برخی ترکیبهای شیمیایی در تحریک آنزیمهای دفاعی گیاه و کاهش بیماری گموز پست? ناشی از Phytophthora drechsleri
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر برخی ترکیبهای شیمیایی در تحریک آنزیمهای دفاعی گیاه و کاهش بیماری گموز پست? ناشی از Phytophthora drechsleri دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر برخی ترکیبهای شیمیایی در تحریک آنزیمهای دفاعی گیاه و کاهش بیماری گموز پست? ناشی از Phytophthora drechsleri کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر برخی ترکیبهای شیمیایی در تحریک آنزیمهای دفاعی گیاه و کاهش بیماری گموز پست? ناشی از Phytophthora drechsleri،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر برخی ترکیبهای شیمیایی در تحریک آنزیمهای دفاعی گیاه و کاهش بیماری گموز پست? ناشی از Phytophthora drechsleri :
تعداد صفحات :۲۶
بهمنظور تعیین مناسبترین ترکیب شیمیایی مؤثر بر میزان تغییر سطح آنزیمهای دفاعی و ایجاد مقاومت به شبه قارچ Phytophthora drechsleri در نهالهای دو رقم پست (سرخس و بادامی ریززرند) آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ترکیبهای شیمیایی (فسفیت پتاسیم، فوزتیل آلومینیوم، سیلیکات پتاسیم، کمپلکس آمینواسید و آهنبر یا سیدروفور پایوچلین) انجام شد. ترکیبهای مورد استفاده منجر به کاهش درصد مرگومیر نهالهای پسته شدند، بهطوریکه فسفیت پتاسیم و کمپلکس آمینواسید با ۱۰۰ درصد بیشترین و فوزتیل آلومینیوم با ۲۵ درصد کمترین تأثیر را در کاهش رخداد بیماری داشتند. همچنین این ترکیبها باعث افزایش ارتفاع، وزن تر و خشک اندامهای هوایی و ریشه نسبت به نهالهای شاهد و آلوده به بیماری شدند. همچنین نتایج نشان داد، ترکیبهای مورد استفاده بهترتیب باعث افزایش ۶۰، ۵۵، ۷۱ و ۵۸ درصدی در سطوح آنزیمی پراکسیداز، پلیفنلاکسیداز، فنیلآلانینآمونیالیاز و فنل کل در رقم بادامی نسبت به رقم سرخس شدند. عامل بیماریزا به ترتیب سبب افزایش ۹-۱۴، ۲، ۳-۲ و ۱/۱-۴۷/۱ برابری سطوح آنزیمی نسبت به تیمار شاهد در دو رقم پسته شد. استفاده از این ترکیبها باعث افزایش سطوح آنزیمی و ترکیبهای فنلی شد که این موضوع در مایهزنی توأم با عامل بیماری سطح بیشتری را نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.