مقاله تحلیل عاملی عوامل پیش ‏برنده‏ ی توسعه ‏ی پایدار تعاونی‏ های تولید کشاورزی شهرستان نقده از دیدگاه اعضای تعاونی‏ ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل عاملی عوامل پیش ‏برنده‏ ی توسعه ‏ی پایدار تعاونی‏ های تولید کشاورزی شهرستان نقده از دیدگاه اعضای تعاونی‏ ها دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل عاملی عوامل پیش ‏برنده‏ ی توسعه ‏ی پایدار تعاونی‏ های تولید کشاورزی شهرستان نقده از دیدگاه اعضای تعاونی‏ ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل عاملی عوامل پیش ‏برنده‏ ی توسعه ‏ی پایدار تعاونی‏ های تولید کشاورزی شهرستان نقده از دیدگاه اعضای تعاونی‏ ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل عاملی عوامل پیش ‏برنده‏ ی توسعه ‏ی پایدار تعاونی‏ های تولید کشاورزی شهرستان نقده از دیدگاه اعضای تعاونی‏ ها :

تعداد صفحات :۱۸

هدف از پژوهش حاضر شناسایی عوامل پیش‏برنده‏ی توسعه‏ی پایدار تعاونی‏های تولیدکشاورزی شهرستان نقده از دیدگاه اعضای تعاونی‏ها می‏باشد. که با روش پیمایشی انجام گرفت. ابزار جمع‏آوری داده‏ها پرسشنامه و جامعه‏ی آماری نیز شامل اعضای تعاونی‏های تولید کشاورزی شهرستان نقده به تعداد ۷۷۸ نفر بود. حجم نمونه با استفاده از جدول کرجسی و مورگان به روش نمونه‏گیری تصادفی با انتساب متناسب ۲۶۰نفر انتخاب شد. برای تعیین روایی پرسشنامه‏ها از پانل متخصصان گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس استفاده شد. همچنین به منظور سنجش پایایی ابزار تحقیق از آزمون آلفای کرونباخ استفاده شد که مقدار آن برای قسمت‏های مختلف پرسشنامه بین ۷۸/۰ تا ۸۲/۰ محاسبه شد. نتایج آزمون‏T نشان داد که بین نوع تعاونی اعضا از نظر توسعه‏ی پایدار تفاوت معنی‏داری وجود دارد. همچنین نتایج آزمونF نشان داد که بین توسعه‏ی پایدار تعاونی‏ها از نظر محل سکونت اعضا تفاوت معنی‏داری در سطح ۰۵/۰ خطا وجود دارد. بر اساس نتایج تحلیل عاملی مهم‏ترین مؤلفه‏های پیش‏برنده‏ی توسعه‏ی پایدار تعاونی‏های کشاورزی در ۵ عامل تحت عنوان‏های ” ‏مدیریتی ـ‏ ترویجی”، “اجتماعی ‏ـ‏ شخصیتی”، “اقتصادی”، “سیاستی” و “زیست‏محیطی” دسته‏بندی شدند. این ۵ عامل در مجموع توانستند ۰۴۴/۵۴ درصد از واریانس متغیرها را تبیین نمایند. بنابراین برگزاری کلاس‏های آموزشی، مدیریت قوی و مناسب، تلاش‏هایی جهت نهادینه کردن مشارکت بین اعضا و حمایت‏های مالی و قانونی نهادهای مربوطه توصیه‏هایی است که می‏تواند در پایداری تعاونی‏های تولید کشاورزی شهرستان نقده مؤثر واقع شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.