مقاله تحلیل عاملی عوامل پیش برنده ی توسعه ی پایدار تعاونی های تولید کشاورزی شهرستان نقده از دیدگاه اعضای تعاونی ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تحلیل عاملی عوامل پیش برنده ی توسعه ی پایدار تعاونی های تولید کشاورزی شهرستان نقده از دیدگاه اعضای تعاونی ها دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحلیل عاملی عوامل پیش برنده ی توسعه ی پایدار تعاونی های تولید کشاورزی شهرستان نقده از دیدگاه اعضای تعاونی ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل عاملی عوامل پیش برنده ی توسعه ی پایدار تعاونی های تولید کشاورزی شهرستان نقده از دیدگاه اعضای تعاونی ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تحلیل عاملی عوامل پیش برنده ی توسعه ی پایدار تعاونی های تولید کشاورزی شهرستان نقده از دیدگاه اعضای تعاونی ها :
تعداد صفحات :۱۸
هدف از پژوهش حاضر شناسایی عوامل پیشبرندهی توسعهی پایدار تعاونیهای تولیدکشاورزی شهرستان نقده از دیدگاه اعضای تعاونیها میباشد. که با روش پیمایشی انجام گرفت. ابزار جمعآوری دادهها پرسشنامه و جامعهی آماری نیز شامل اعضای تعاونیهای تولید کشاورزی شهرستان نقده به تعداد ۷۷۸ نفر بود. حجم نمونه با استفاده از جدول کرجسی و مورگان به روش نمونهگیری تصادفی با انتساب متناسب ۲۶۰نفر انتخاب شد. برای تعیین روایی پرسشنامهها از پانل متخصصان گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس استفاده شد. همچنین به منظور سنجش پایایی ابزار تحقیق از آزمون آلفای کرونباخ استفاده شد که مقدار آن برای قسمتهای مختلف پرسشنامه بین ۷۸/۰ تا ۸۲/۰ محاسبه شد. نتایج آزمونT نشان داد که بین نوع تعاونی اعضا از نظر توسعهی پایدار تفاوت معنیداری وجود دارد. همچنین نتایج آزمونF نشان داد که بین توسعهی پایدار تعاونیها از نظر محل سکونت اعضا تفاوت معنیداری در سطح ۰۵/۰ خطا وجود دارد. بر اساس نتایج تحلیل عاملی مهمترین مؤلفههای پیشبرندهی توسعهی پایدار تعاونیهای کشاورزی در ۵ عامل تحت عنوانهای ” مدیریتی ـ ترویجی”، “اجتماعی ـ شخصیتی”، “اقتصادی”، “سیاستی” و “زیستمحیطی” دستهبندی شدند. این ۵ عامل در مجموع توانستند ۰۴۴/۵۴ درصد از واریانس متغیرها را تبیین نمایند. بنابراین برگزاری کلاسهای آموزشی، مدیریت قوی و مناسب، تلاشهایی جهت نهادینه کردن مشارکت بین اعضا و حمایتهای مالی و قانونی نهادهای مربوطه توصیههایی است که میتواند در پایداری تعاونیهای تولید کشاورزی شهرستان نقده مؤثر واقع شوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.