مقاله تأثیر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی :
تعداد صفحات :۱۳
زمینه مطالعه: تنش گرمایی از طریق تغییرات فیزیولوژیک در بدن باعث کاهش عملکرد در طیور میگردد. هدف: این تحقیق به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی تحت تنش صورت گرفت. روش کار: دویست و پنجاه قطعه جوجه گوشتی نر یکروزه سویه تجاری راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۵ تیمار و ۵ تکرار (پن) به ازای هر تیمار و۱۰ جوجه در هر تکرار پرورش داده شد. جوجههای گوشتی گروه شاهد با جیرهی پایه و سایر تیمارها با جیرهی پایه همراه با سطوح مختلف ۱۱۰، ۱۲۰ ، ۱۳۰و ۱۴۰ % نیاز سویه راس تغذیه شدند. جیرههای آزمایشی در دوره پایانی (۲۵-۴۲ روزگی) و در شرایط تنش حرارتی (oC 1±32 به صورت دورهای از ۹ صبح تا ۵ بعد از ظهر) استفاده شدند. نتایج: نتایج نشان داد که افزایش وزن در دوره پایانی با افزایش سطح تریپتوفان به ۱۱۰ % به طور خطی افزایش یافت اما افزایش سطح تریپتوفان جیره به ۱۲۰، ۱۳۰ و ۱۴۰ % منجر به بدتر شدن افزایش وزن گردید (۰۵/۰>p). ضریب تبدیل خوراک در هر دو دوره پایانی و کل، با افزودن سطح تریپتوفان به ۱۱۰ و ۱۲۰ %، به صورت خطی کاهش پیدا کرد ولی سطوح بالاتر تریپتوفان (۱۳۰ و ۱۴۰ %) در هر دوره باعث افزایش ضریب تبدیل خوراک شدند (۰۵/۰>p). افزایش سطح تریپتوفان به ۱۳۰ % نیاز سویه راس باعث افزایش خطی میزان هر سه آنزیم لاکتات دهیدروژناز، آلانین آمینوترانسفراز و آلکالین فسفاتاز گردید (۰۵/۰>p). مکملسازی جیره با سطوح مختلف تریپتوفان اثری بر اوره، پروتئین، کراتینین، آلبومین،گلوکز و کلسترول خون در ۴۲ روزگی بجز تریگلیسرید نداشت (۰۵/۰<p). افزایش سطح تریپتوفان تا ۱۴۰ % باعث کاهش میزان تریگلیسرید گردید. نتیجهگیری نهایی: به طور کلی، نتایج آزمایش اخیر نشان میدهد که سطوح تریپتوفان ۱۱۰ و ۱۲۰ % نیاز سویه راس بهترین سطوح برای بهبود عملکرد جوجههای تحت تنش گرمایی است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.