مقاله ارزیابی و مقایس? روش‏های نسبت فراوانی، شاخص آماری و آنتروپی برای تهی? نقش? پتانسیل آب زیرزمینی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالع? موردی: شهرستان جهرم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی و مقایس? روش‏های نسبت فراوانی، شاخص آماری و آنتروپی برای تهی? نقش? پتانسیل آب زیرزمینی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالع? موردی: شهرستان جهرم) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و مقایس? روش‏های نسبت فراوانی، شاخص آماری و آنتروپی برای تهی? نقش? پتانسیل آب زیرزمینی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالع? موردی: شهرستان جهرم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و مقایس? روش‏های نسبت فراوانی، شاخص آماری و آنتروپی برای تهی? نقش? پتانسیل آب زیرزمینی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالع? موردی: شهرستان جهرم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و مقایس? روش‏های نسبت فراوانی، شاخص آماری و آنتروپی برای تهی? نقش? پتانسیل آب زیرزمینی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالع? موردی: شهرستان جهرم) :

تعداد صفحات :۲۱

آب زیرزمینی به‏عنوان یکی از منابع ارزشمند‌ تاز آب در نظر گرفته می‏شود. با افزایش سریع جمعیت انسان، تقاضا برای آب‏های زیرزمینی افزایش‏ یافته است. تهی نقش مناطق بالقو آب زیرزمینی می‏تواند کمک شایان توجهی به تعیین، محافظت و مدیریت چشمه‏های آب زیرزمینی کند. هدف از این تحقیق، تهی نقش پتانسیل چشمه‏های آب زیرزمینی در شهرستان جهرم با استفاده از روش‏های نسبت فراوانی، شاخص آماری و آنتروپی است. نوآوری تحقیق حاضر، به‏کارگیری روش شاخص آماری برای اولین‌بار به‌منظور تهی نقش پتانسیل آب زیرزمینی و مقایس آن با دو روش آنتروپی و نسبت فراوانی است. دوازده معیار هیدرولوژی، زمین‏شناسی و جغرافیای طبیعی که بر موقعیت چشمه‏ها اثر می‏گذارند، در نظر گرفته شد و در محیط ArcGIS این داده‏ها پردازش و آماده شد. این معیارها شامل درج شیب، جهت شیب، ارتفاع، شاخص توپوگرافی رطوبت (TWI)، طول شیب، شاخص توان آبراهه (SPI)، فاصله از رودخانه، فاصله از گسل، فاصله از جاده، تراکم گسل، کاربری اراضی و زمین‏شناسی است. پس از تهی نقش پتانسیل آب‏های زیرزمینی با این سه روش، برای ارزیابی نتایج از منحنی تشخیص عملکرد نسبی (ROC) استفاده شد. از ۱۰۳ چشمه معرفی‏شده در این تحقیق، ۷۳ چشمه (۷۰ درصد) برای تهی نقش پتانسیل آب زیرزمینی و ۳۰ چشمه (۳۰ درصد) برای ارزیابی مدل استفاده شد. سطح زیر‌منحنی (AUC) به‏دست‏آمده از منحنی تشخیص عملکرد نسبی، نشان‏دهند دقت ۹۱ درصد برای مدل شاخص آماری، دقت ۹۲ درصد برای مدل نسبت فراوانی و دقت ۷/۹۲ برای مدل آنتروپی برآورد شد. نتایج این ارزیابی نشان‏دهند دقت عالی برای این سه مدل و برتری مدل آنتروپی نسبت به دو مدل دیگر است. همچنین بر اساس مدل آنتروپی لایه‏های شاخص توان آبراهه، ارتفاع، شیب و کاربری اراضی بیشترین تأثیر را بر پتانسیل آب زیرزمینی در منطق مطالعه‌شده داشته‏اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.