مقاله بررسی خواص مکانیکی و حرارتی چندسازه‌های سبز پلی‌لاکتیک‌اسید-الیاف خمیرکاغذ باگاس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی خواص مکانیکی و حرارتی چندسازه‌های سبز پلی‌لاکتیک‌اسید-الیاف خمیرکاغذ باگاس دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص مکانیکی و حرارتی چندسازه‌های سبز پلی‌لاکتیک‌اسید-الیاف خمیرکاغذ باگاس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص مکانیکی و حرارتی چندسازه‌های سبز پلی‌لاکتیک‌اسید-الیاف خمیرکاغذ باگاس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص مکانیکی و حرارتی چندسازه‌های سبز پلی‌لاکتیک‌اسید-الیاف خمیرکاغذ باگاس :

تعداد صفحات :۱۷

در این تحقیق چندسازه­های سبز پلی­لاکتیک­اسید و الیاف طبیعی با استفاده از اکسترودر دومارپیچ و قالب‌گیری پرسی ساخته ­شدند. الیاف خمیرکاغذهای متفاوت باگاس شامل خمیرکاغذهای مونواتانول­آمین (MEA)، سولفیت­قلیایی-آنتراکینون (AS)، سودای رنگبری‌شده (BS) و رنگبری­نشده (UNS) و باگاس خام (B) تهیه و با پلی­لاکتیک­اسید ترکیب شدند. ویژگی­های مکانیکی حرارتی، تبلور و مورفولوژی چندسازه­های پلی­لاکتیک­اسید ارزیابی شد. نتایج حاکی از افزایش مدول کششی چندسازه­ها نسبت به پلیمر خالص پلی­لاکتیک­اسید بود، درحالی ­که افزودن الیاف باگاس خام، سودای رنگبری­شده و رنگبری­نشده سبب افت معنی­دار مقاومت کششی می­شود. نتایج نشان می­دهد که تبلور و خواص مکانیکی حرارتی پلیمر پلی­لاکتیک­اسید به‌وسیل ترکیب الیاف طبیعی بهبود چشمگیری می­یابد. در واقع بسته به نوع الیاف، بهبودی متمایزی در ویژگی­های چندسازه حاصل می­شود. در نهایت می­توان نتیجه گرفت که الیاف خمیرکاغذ حاصل از روش مونواتانول­آمین و سولفیت­ قلیایی-آنتراکینون باگاس بیشتر از الیاف دیگر با پلیمر پلی­لاکتیک­اسید سازگار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.