مقاله تحلیل پدیدارشناختی واقعیت افزوده به‌مثاب? رسانه در هنر معاصر (هنر واقعیت افزوده در دوسالان? ونیز و استانبول ۲۰۱۱)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل پدیدارشناختی واقعیت افزوده به‌مثاب? رسانه در هنر معاصر (هنر واقعیت افزوده در دوسالان? ونیز و استانبول ۲۰۱۱) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل پدیدارشناختی واقعیت افزوده به‌مثاب? رسانه در هنر معاصر (هنر واقعیت افزوده در دوسالان? ونیز و استانبول ۲۰۱۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل پدیدارشناختی واقعیت افزوده به‌مثاب? رسانه در هنر معاصر (هنر واقعیت افزوده در دوسالان? ونیز و استانبول ۲۰۱۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل پدیدارشناختی واقعیت افزوده به‌مثاب? رسانه در هنر معاصر (هنر واقعیت افزوده در دوسالان? ونیز و استانبول ۲۰۱۱) :

تعداد صفحات :۱۷

حوز رسان نوین به گفتمانی اشاره دارد که با تکنولوژی و رسانه‌های معاصر پوشیده شده است. امروزه بسیاری از هنرمندان با تکنولوژی دیجیتال به‌مثاب رسان هنری سروکار دارند. واقعیت افزوده، فنّ روی‌هم‌گذاری نگاره‌های کامپیوتری بر نمای زند جهان واقعی است. هنر واقعیت افزوده، به آثار هنری نمایش داده شده در محیط واقعی گفته می‌شود که از واقعیت افزوده به‌مثاب رسان هنری استفاده می‌کنند. به دلیل تعاملی‌بودنِ هنر واقعیت افزوده، مخاطب آن به کمک کنش بدنی خود به تجرب زیباشناختی می‌پردازد. هدف از این پژوهش، بررسی نقش بدن در تجرب هنر واقعیت افزوده است. نمونه‌های مورد مطالعه، برگرفته از آثار هنر واقعیت افزوده در دوسالانه‌های ونیز و استانبول در سال ۲۰۱۱ است. روش گردآوری اطلاعات در این پژوهش، استفاده از سنجه‌های غیرواکنشی شامل عکس و تصاویر ویدئویی برگرفته از اینترنت است. در این پژوهش با تبیین تمایز میان دو مفهوم تصویر بدن و شاکل بدن نزد موریس مرلوپونتی، مشاهده می‌شود که در هنر واقعیت افزوده با استفاده از شاکل بدنی، عاملیت مخاطب اثر هنری به‌عنوان هستی تن‌یافته افزایش یافته است و التفات سوژ متجسد در مقابل رسانه، به شیء افزوده‌شده معطوف می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.