مقاله تأثیر بستهبندی نانو سیلیکات و پلیاتیلن بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میو? خرمالو (Diospyros kaki Thunb)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر بستهبندی نانو سیلیکات و پلیاتیلن بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میو? خرمالو (Diospyros kaki Thunb) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر بستهبندی نانو سیلیکات و پلیاتیلن بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میو? خرمالو (Diospyros kaki Thunb) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر بستهبندی نانو سیلیکات و پلیاتیلن بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میو? خرمالو (Diospyros kaki Thunb)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر بستهبندی نانو سیلیکات و پلیاتیلن بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میو? خرمالو (Diospyros kaki Thunb) :
تعداد صفحات :۲۶
عمر کوتاه و حساسیت به سرمازدگی بزرگترین مشکل پس از برداشت رقمهای خرمالو است. از جمله تیمارهای مؤثر در افزایش ماندگاری پس از برداشت میوهها استفاده از فناوری نانو است. در این پژوهش تأثیر به کارگیری ظرفهای نانو سیلیکات، ظرفهای پلیاتیلن معمولی و بدون بستهبندی (شاهد) بر حفظ خواص کیفی میو خرمالو رقم کرج در چهل روز انبارداری آن در دمای ۱ درج سلسیوس و رطوبت نسبی ۹۵-۹۰ درصد بررسی شد. در مدتهای ۲۰ و ۴۰ روز میوهها از انبار سرد خارج و پس از سه روز نگهداری در دمای معمولی بهعنوان عمر قفسهای ویژگیهایی همانند شاخص سرمازدگی، درصد کاهش وزن، سفتی بافت میوه، مواد جامد محلول کل، اسید قابل عیارسنجی (تیتراسیون)، میزان آسکوربیک اسید، محتوای تانن محلول، کاروتنوئید کل، فلاونوئید کل و فعالیت پاداکسندگی (آنتیاکسیدانی) کل اندازهگیری شد. نتایج نشان داد، بستهبندی نانو در هر دو مدت انبارداری در مقایسه با ظرفهای پلیاتیلن معمولی و شاهد موجب حفظ بهتر خواص کیفی، میزان آسکوربیک اسید، میزان تانن محلول، فلاونوئید کل و فعالیت پاداکسندگی میوه در دور انبارداری شد. همچنین میوههای خرمالوی بستهبندیشده با نانو سیلیکات کمترین شاخص سرمازدگی (۰۱/۰ درصد)، کاهش وزن (۳۲/۱ درصد) و بیشترین میزان سفتی (۳۳/۵ نیوتن بر سانتیمترمربع) را داشتند. بنابراین استفاده از ظرفهای حاوی نانو ذرات در افزایش ماندگاری پس از برداشت و حفظ کیفیت میو خرمالو مؤثرتر بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.