مقاله تحلیل وضعیت بهداشتی-زیست‌محیطی اماکن ورزشی و رابط? آن با میزان مشارکت در فعالیت بدنی شهروندان استان‌های خراسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل وضعیت بهداشتی-زیست‌محیطی اماکن ورزشی و رابط? آن با میزان مشارکت در فعالیت بدنی شهروندان استان‌های خراسان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل وضعیت بهداشتی-زیست‌محیطی اماکن ورزشی و رابط? آن با میزان مشارکت در فعالیت بدنی شهروندان استان‌های خراسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل وضعیت بهداشتی-زیست‌محیطی اماکن ورزشی و رابط? آن با میزان مشارکت در فعالیت بدنی شهروندان استان‌های خراسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل وضعیت بهداشتی-زیست‌محیطی اماکن ورزشی و رابط? آن با میزان مشارکت در فعالیت بدنی شهروندان استان‌های خراسان :

تعداد صفحات :۲۲

هدف پژوهش حاضر تحلیل وضعیت بهداشتی- زیست‌محیطی اماکن ورزشی و رابط آن با میزان مشارکت در فعالیت بدنی شهروندان استان­های خراسان است. روش پژوهش از نوع توصیفی- همبستگی است و اطلاعات به شکل میدانی جمع­آوری شد. جامع آماری کلی اماکن و فضاهای ورزشی استان­های خراسان بود (۵۵۲ فضا) که براساس روش نمونه­گیری خوشه­ای ۹۰ فضا (از خراسان رضوی ۴۰، خراسان جنوبی ۲۹، خراسان شمالی ۲۱ مکان) به‌عنوان حجم نمونه انتخاب شد. ابزار تحقیق شامل دو پرسشنام محقق­ساخته و دو فرم جمع­آوری اطلاعات بود که روایی پرسشنامه توسط گروهی از استادان دانشگاهی و اعتبار آن توسط ضریب آلفای کرونباخ (۹۵/۰=۱α، ۹۶/۰= ۲ α) تأیید شد. تجزیه‌وتحلیل داده­ها با آمار توصیفی و استنباطی (آزمون t و f و ضریب همبستگی پیرسون) و با استفاده از نرم‌افزار آماری spss20صورت گرفت. نتایج نشان داد که میزان آگاهی مدیران، مربیان و کاربران در سطح مطلوبی قرار دارد. بین وضعیت بهداشتی و زیست­محیطی اماکن ورزشی، به‌ترتیب با میزان مشارکت شهروندان ارتباط مستقیم و معناداری مشاهده شد (۰۵/۰ >P، ۸۳۱/۰=r و ۰۵/۰ >P، ۸۷۳/۰=r). بین آگاهی و علاق بهداشتی و زیست­محیطی به‌ترتیب با میزان مشارکت در فعالیت بدنی شهروندان ارتباط معناداری مشاهده نشد (۷۵/۰=P، ۰۳۴/۰=r و ۴۶/۰=P، ۰۷۸/۰=r). بین جنسیت و میزان مشارکت در فعالیت بدنی شهروندان خراسانی ارتباط معنا­داری یافت نشد (۳۲/۰=P، ۰۳۰۱/۰=r). بنابراین می­توان گفت به‌منظور ترغیب شهروندان به فعالیت­های ورزشی و استفاده از اماکن ورزشی، توجه به مسائل بهداشتی و زیست­محیطی اهمیت زیادی دارد و تمرکز بیشتر مسئولان و برنامه­ریزان را می­طلبد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.