مقاله تغییرات پوشش سطح زمین طی سه دهه گذشته (۱۳۸۲-۱۳۵۴) در منطقه حفاظت شده سبزکوه استان چهار محال و بختیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تغییرات پوشش سطح زمین طی سه دهه گذشته (۱۳۸۲-۱۳۵۴) در منطقه حفاظت شده سبزکوه استان چهار محال و بختیاری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات پوشش سطح زمین طی سه دهه گذشته (۱۳۸۲-۱۳۵۴) در منطقه حفاظت شده سبزکوه استان چهار محال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات پوشش سطح زمین طی سه دهه گذشته (۱۳۸۲-۱۳۵۴) در منطقه حفاظت شده سبزکوه استان چهار محال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات پوشش سطح زمین طی سه دهه گذشته (۱۳۸۲-۱۳۵۴) در منطقه حفاظت شده سبزکوه استان چهار محال و بختیاری :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده منطقه حفاظت‌شده سبز کوه، واقع در زاگرس مرکزی، دارای اکوسیستم­ها و چشم­اندازهای طبیعی متنوعی بوده و از نظر تنوع اقلیمی، توپوگرافی، رویشگاهی و حیات­وحش بسیار غنی است. شواهد گویای این است که طی سال­های گذشته، اکوسیستم­های سبز کوه همچون سایر اکوسیستم­های نیمه­خشک ایران، دستخوش تغییراتی در ساختار پوشش گیاهی خود شده­اند. سنجش‌ازدور ماهواره­ای همراه با سیستم­های اطلاعات جغرافیایی، با تولید داده­های چند طیفی و چند زمانه، قادر به تعیین نوع، میزان و محل وقوع تغییرات پوشش گیاهی و کاربری اراضی است. لذا مطالعه حاضر باهدف بررسی تغییرات پوشش سطح زمین طی سه دهه گذشته با استفاده از RS و GIS در منطقه سبز کوه، انجام شده است. بر همین اساس از تصاویر سنجنده­های MSS (سال ۱۳۵۴) و ETM+ (سال ۱۳۸۲) و همچنین نقشه­های مدل رقومی ارتفاع و شاخص گیاهی به‌عنوان داده­های کمکی، به‌منظور تهیه نقش طبقات مختلف پوشش گیاهی شامل کشاورزی، مراتع علفی، اراضی لخت، مراتع بوته­ای و درختچه­­ای و جنگل استفاده شد. در این خصوص، روش نظارت شده حداکثر شباهت و به­منظور تعیین تغییرات، روش مقایسه پس از طبقه­بندی بکار گرفته شد. محاسبات مربوط نشان داد که در طی چند دهه گذشته، به مساحت اراضی کشاورزی، مراتع بوته­ای و جنگل­های منطقه افزوده شده ولی از مساحت مراتع علفی و اراضی لخت کاسته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.