مقاله مدل‌سازی تغییرات پوشش سرزمین بر پایه شبکه عصبی مصنوعی و پتانسیل انتقال در روش LCM (مطالعه موردی: جنگل‌های گیلان‌غرب، استان کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مدل‌سازی تغییرات پوشش سرزمین بر پایه شبکه عصبی مصنوعی و پتانسیل انتقال در روش LCM (مطالعه موردی: جنگل‌های گیلان‌غرب، استان کرمانشاه) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل‌سازی تغییرات پوشش سرزمین بر پایه شبکه عصبی مصنوعی و پتانسیل انتقال در روش LCM (مطالعه موردی: جنگل‌های گیلان‌غرب، استان کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل‌سازی تغییرات پوشش سرزمین بر پایه شبکه عصبی مصنوعی و پتانسیل انتقال در روش LCM (مطالعه موردی: جنگل‌های گیلان‌غرب، استان کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل‌سازی تغییرات پوشش سرزمین بر پایه شبکه عصبی مصنوعی و پتانسیل انتقال در روش LCM (مطالعه موردی: جنگل‌های گیلان‌غرب، استان کرمانشاه) :

تعداد صفحات :۳۴

مدل­سازی روند تغییرات پوشش سرزمین در گذر زمان با به‌کارگیری داده­های چندزمانه در محیط سامانه اطلاعات جغرافیایی می­تواند یکی از مهم‌ترین عوامل در مدیریت بهینه این تغییرات باشد. به‌منظور مدل­سازی روند تغییرات پوشش سرزمین و بررسی امکان پیش­بینی آن در آینده، مدل‌ساز تغییر زمین (LCM) به‌کار گرفته شد. داده­های VNIR سنجنده ASTER ماهواره TERRA با قدرت تفکیک مکانی ۱۵ متر مربوط به سه دوره زمانی ۲۰۰۰، ۲۰۰۷ و ۲۰۱۶ در جنگل­های شهرستان گیلان­ غرب استان کرمانشاه تجزیه‌وتحلیل شد. نقشه­های پوشش سرزمین سال­های یادشده در چهار طبقه پوشش جنگل، اراضی مرتعی، اراضی کشاورزی و مناطق انسان‌ساخت برای هر یک از تصاویر با به‌کارگیری روش حداکثر تشابه استخراج شد. نتایج تجزیه‌وتحلیل داده­ها در دوره اول (۲۰۰۷-۲۰۰۰) و دوره دوم (۲۰۱۶-۲۰۰۷) نشان داد پوشش اراضی کشاورزی بیشترین افزایش، و پوشش اراضی مرتعی بیشترین کاهش مساحت را دارند. بر مبنای این تغییرات و با درنظرگرفتن هشت متغیر مستقل مدل رقومی ارتفاع، شیب، جهت، فاصله از جاده، فاصله از مناطق مسکونی، فاصله از حاشی جنگل، فاصله از اراضی مرتعی، فاصله از اراضی کشاورزی، مدل­سازی پتانسیل انتقال سال ۲۰۱۶ به روش شبکه عصبی پرسپترون چندلایه انجام گرفت. سپس، به‌وسیله مدل پیش­بینی سخت و تصاویر طبقه­بندی‌شده دوره اول (۲۰۰۷-۲۰۰۰)، نقشه پوشش سال ۲۰۱۶ با به‌کارگیری مدل­ساز تغییر زمین پیش­بینی شد. پس از ارزیابی مدل، میزان صحت کلی برابر با ۰۹/۸۳ و ضریب کاپای برابر با ۷۹/۰ به‌دست آمد که بیان‌کننده انطباق زیاد بین نقشه پیش‌بینی‌شده و نقشه طبقه­بندی‌شده است. با واردکردن نقشه­های پوشش سرزمین دوره دوم (۲۰۱۶-۲۰۰۷) به مدل­ساز تغییر زمین، نقشه پیش­بینی پوشش سرزمین سال ۲۰۲۵ تهیه شد که نتایج نشان داد ۵۲/۱۰۲۹ هکتار از پوشش جنگل و ۹۲/۱۶۸۶ هکتار از اراضی مرتعی پتانسیل انتقال به اراضی کشاورزی را خواهند داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.