مقاله ارزیابی مدل AquaCrop در تخمین عملکرد ذرت و شوری خاک تحت شرایط مدیریت‌های مختلف زراعی و آبیاری با آب‌شور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی مدل AquaCrop در تخمین عملکرد ذرت و شوری خاک تحت شرایط مدیریت‌های مختلف زراعی و آبیاری با آب‌شور دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مدل AquaCrop در تخمین عملکرد ذرت و شوری خاک تحت شرایط مدیریت‌های مختلف زراعی و آبیاری با آب‌شور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مدل AquaCrop در تخمین عملکرد ذرت و شوری خاک تحت شرایط مدیریت‌های مختلف زراعی و آبیاری با آب‌شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مدل AquaCrop در تخمین عملکرد ذرت و شوری خاک تحت شرایط مدیریت‌های مختلف زراعی و آبیاری با آب‌شور :

تعداد صفحات :۲۲

اخیرا فائو نسخه ۴ مدل AquaCrop را ارائه کرده است که قادر به پیش­بینی اثر آبیاری با آب شور بر عملکرد محصول و شوری خاک می­باشد. در تحقیق حاضر، مدل AquaCrop تحت شرایط مدیریت­های مختلف زراعی و آبیاری با آب شور برای ذرت دانه­ای (رقم SC.704) مورد ارزیابی قرار گرفت. آزمایش­های مزرعه­ای مطالعه حاضر در مزرعه کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز اجرا گردید. مدیریت­های زراعی مختلف شامل بدون استفاده از بقایای گیاهی، استفاده از بقایای گیاهی در سطح خاک به عنوان خاکپوش و اختلاط بقایای گیاهی با لایه سطحی خاک تا عمق ۳۰ سانتیمتر و شوری آب آبیاری در سه سطح شامل شوری آب رودخانه کارون (به طور متوسط۲ دسی زیمنس بر متر)، شوری ۵/۴ و ۷ دسی زیمنس بر متر بود. پس از واسنجی مدل به منظور تعدیل برخی پارامتر­های ورودی، صحت­سنجی مدل انجام شد. در مرحله صحت­سنجی مقدار ضریب تبیین (R2)، خطای نسبی (RE)، ضریب باقیمانده (CRM) و متوسط ریشه میانگین مربعات خطای نرمال شده (NRMSE) برای شوری خاک به ترتیب ۸۳/۰،۶/۱۰ درصد، ۰۴/۰ و ۶۴/۱۱، برای عملکرد دانه به ترتیب ۹۳/ ، ۲/۵ درصد، ۰۱/۰ و ۵۸/۵، برای زیست توده به ترتیب ۹۹/۰، ۲/۴ درصد، ۰۲/۰- و ۴۸/۴ و برای پوشش سایه­انداز به ترتیب ۹۷/۰، ۱۶ درصد، ۰۸/۰ و ۷۱/۱۴ به­دست آمد. متوسط خطا در مدیریت­های کاربرد و عدم کاربرد بقایای گندم برای شوری خاک به ترتیب ۶/۹ و ۷/۱۲ درصد، برای عملکرد دانه به ترتیب ۶ و ۵/۳ درصد، برای زیست توده به ترتیب ۸/۴ و ۱/۳ درصد و برای پوشش سایه­انداز به ترتیب ۶/۱۴ و ۸/۱۸ درصد تعیین شد. نتایج نشان داد که عملکرد دانه، زیست توده، شوری خاک و پوشش سایه­انداز به خوبی شبیه­سازی شدند. هرچند دقت مدل در تخمین شوری خاک و پوشش سایه­انداز کمتر از سایر پارامتر­ها بود و با افزایش شوری دقت مدل کاهش یافت. همچنین در شرایط اعمال مدیریت­های زراعی، دقت مدل در تخمین شوری و پوشش سایه­انداز افزایش و در تخمین عملکرد دانه و زیست توده کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.