مقاله تأثیر فرآیند درجهبندی بر گسترش بیماریهای پس از برداشت پرتقال تامسون ناول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر فرآیند درجهبندی بر گسترش بیماریهای پس از برداشت پرتقال تامسون ناول دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر فرآیند درجهبندی بر گسترش بیماریهای پس از برداشت پرتقال تامسون ناول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر فرآیند درجهبندی بر گسترش بیماریهای پس از برداشت پرتقال تامسون ناول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر فرآیند درجهبندی بر گسترش بیماریهای پس از برداشت پرتقال تامسون ناول :
تعداد صفحات :۲۱
بهمنظور بررسی تأثیر مراحل مختلف فرآیند درجهبندی (سورتینگ) میوهها بر گسترش بیماریهای پس از برداشت پرتقال، تحقیقی در قالب دو آزمایش مستقل صورت پذیرفت. در آزمایش نخست، نمونهگیری از میوهها در هنگام ورود به کارگاه (شاهد) و پس از پایان هر یک از مراحل شامل شستشو با غوطهوری در آب، شستشو با آبفشان آب گرم حاوی قارچکش، واکسزنی، درجهبندی، همچنین با حذف مرحله شستشو با آبفشان آب گرم حاوی قارچکش از دو مرحله پایانی فرآیند (واکسزنی، درجهبندی) انجام گرفت. میزان پوسیدگی میوهها در سه مرحله (۷، ۱۴ و ۲۱ روز نگهداری در اتاقک رشد با شرایط مناسب برای رشد عاملهای پوسیدگی) ارزیابی شد. در آزمایش دوم میوههای شاهد و محصول نهایی فرآیند درجهبندی (پرتقال واکسخورده در دو حالت استفاده و بدون استفاده از آبگرم حاوی قارچکش) به مدت ۴۵ روز در سردخانه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بیماریهای کپک سبز، کپک آبی و پوسیدگی ترش بیماریهای شایع پرتقال است. اختلاف معنیدار آماری بین تیمار درجهبندی در دو حالت استفاده و بدون استفاده از آبگرم حاوی قارچکش مشاهده نشد (۰۵/۰≥P). تیمار شاهد با ۵/۹، ۳/۳۳ و ۳/۳۳ درصد رخداد کل بیماریها، به ترتیب طی مراحل ارزیابی ۷، ۱۴ و ۲۱ روز، کمترین میزان را در بین تیمارها داشت. در آزمایش دوم نیز میزان رخداد بیماری بهطور معنیداری (۰۵/۰≥P) در میوههای شاهد کمتر از دو تیمار دیگر بود. بهطورکلی فرآیند درجهبندی، در وضعیت کنونی، موجب افزایش بیماریهای پس از برداشت شده و آب گرم حاوی قارچکش و واکس نتوانستهاند که میزان پوسیدگی ایجادشده در نتیجه فرآیند درجهبندی را کاهش دهند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.