مقاله تأثیر نوع بستر و مدت کمپوست‌سازی بر بازد? زیست‌توده و ویژگی‌های کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر نوع بستر و مدت کمپوست‌سازی بر بازد? زیست‌توده و ویژگی‌های کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر نوع بستر و مدت کمپوست‌سازی بر بازد? زیست‌توده و ویژگی‌های کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر نوع بستر و مدت کمپوست‌سازی بر بازد? زیست‌توده و ویژگی‌های کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر نوع بستر و مدت کمپوست‌سازی بر بازد? زیست‌توده و ویژگی‌های کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) :

تعداد صفحات :۱۶

به­منظور بررسی تأثیر مدت کمپوست­سازی بر افزایش بازد زیست‌توده (بیوماس) و بهبود برخی خواص کیفی قارچ دکمه­ای (Agaricus bisporus) در بستر­های مختلف ناشی از ضایعات کشاورزی، آزمایشی به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با دوازده ترکیب تیماری (شش نوع بستر و دو تیمار مدت کمپوست­سازی) در سه تکرار به اجرا درآمد. تیمارهای مورد استفاده در این آزمایش شامل بسترهای حاوی کلش گندم و کلش برنج به‌عنوان ماد اصلی و مکمل­های کود مرغی، تفال زیتون و کود اسبی و دو مدت کمپوست­سازی (کوتاه‌مدت (۱۶ روزه) و بلندمدت (۲۲روزه)) بودند. بستر حاوی کلش برنج و کود مرغی بیشترین میانگین (۱۸/۶۷ درصد) را ازنظر بازد زیست‌توده داشتند. قارچ‌های ناشی از بستر کلش برنج و تفال زیتون بیشترین ماد خشک (۷۳/۸ درصد) را داشتند، درحالی‌که قارچ­های مربوط به بستر کلش گندم و تفال زیتون بیشترین نیتروژن (۶۳/۶ درصد)، پروتئین (۴۶/۴۱ درصد) و ظرفیت پاداکسندگی (آنتی‌اکسیدانی) (۴/۵۴ درصد) را تولید کردند. قارچ­های تولیدشده در بستر کلش برنج و کود اسبی بیشترین خاکستر (۸۳/۹ درصد) را داشتند. قارچ­های رشد یافته در روش کوتاه­مدت ازنظر بازد زیست‌توده بیشترین میانگین (۴۱/۴۲ درصد) را نشان دادند. بر پای نتایج این آزمایش از لحاظ اقتصادی توصیه می­شود در استان­های شمالی کشور به­ویژه گیلان، بستر کلش برنج و کود مرغی برای تولید قارچ دکمه­ای استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.