مقاله تأثیر چهار استرین پروبیوتیک Pseudomonas spp. و Bacillus spp. در افزایش فاکتورهای رشدی و کاهش شاخصهای بیماری در دو رقم پسته در حضور نماتد ریشهگرهی (Meloidogyne incognita)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر چهار استرین پروبیوتیک Pseudomonas spp. و Bacillus spp. در افزایش فاکتورهای رشدی و کاهش شاخصهای بیماری در دو رقم پسته در حضور نماتد ریشهگرهی (Meloidogyne incognita) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر چهار استرین پروبیوتیک Pseudomonas spp. و Bacillus spp. در افزایش فاکتورهای رشدی و کاهش شاخصهای بیماری در دو رقم پسته در حضور نماتد ریشهگرهی (Meloidogyne incognita) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر چهار استرین پروبیوتیک Pseudomonas spp. و Bacillus spp. در افزایش فاکتورهای رشدی و کاهش شاخصهای بیماری در دو رقم پسته در حضور نماتد ریشهگرهی (Meloidogyne incognita)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر چهار استرین پروبیوتیک Pseudomonas spp. و Bacillus spp. در افزایش فاکتورهای رشدی و کاهش شاخصهای بیماری در دو رقم پسته در حضور نماتد ریشهگرهی (Meloidogyne incognita) :
تعداد صفحات :۲۱
پتانسیل ۴ استرین باکتریایی پروبیوتیک شامل Pseudomonas fluorescens VUPF5, VUPF52 Bacillus cereus IPRI95 و Bacillus subtilis IPRI96 در افزایش فاکتورهای رشدی دو رقم پسته در شرایط حضور و عدم حضور نماتد (Meloidogyne incognita) بررسی شد. آزمایشی بر اساس طرح فاکتوریل با سه فاکتور رقم (بادامی و سرخس)، بیماری (حضور نماتد، عدمحضور نماتد) باکتری (شاهد، IPRI95, IPRI96, VUPF5, VUPF52) درقالب طرح کاملاً ًتصادفی در سه تکرار انجام پذیرفت. فاکتورهای رشدی به دنبال تیمار باکتریایی در هر دو رقم افزایش نشان داد که مقادیر آن در رقم سرخس در مقایسه با شاهد بیشتر بود. حداکثر مقادیر افزایشیافته برای نهالهای پسته تیمارشده با باکتریها در حضور نماتد برای طول ساقه برابر با ۱/۷۵ و ۱/۱۲، طول ریشه ۶۳/۵۰ و ۶/۲۹، وزن تر ساقه ۱۱۵ و ۳۴، وزن تر ریشه ۶۳ و ۳۱، وزن خشک ساقه ۴۱/۳۴ و ۵۲/۱۸ و وزن خشک ریشه ۱ و ۱/۱۷ درصد بهترتیب برای رقم سرخس و بادامی بهدست آمد. تعداد گال بعد از چهار ماه در حضور باکتری به میزان ۷/۴۹ و ۴/۶۴ درصد و تعداد کیسه تخم ۵/۳۰ و ۷۱ درصد بهترتیب در رقم سرخس و بادامی در مقایسه با شاهد کاهش داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.