مقاله تأثیر طول دور? خشکی بر تولید و ترکیب شیر در گلههای تجاری گاوهای شیرد? هلشتاین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر طول دور? خشکی بر تولید و ترکیب شیر در گلههای تجاری گاوهای شیرد? هلشتاین دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر طول دور? خشکی بر تولید و ترکیب شیر در گلههای تجاری گاوهای شیرد? هلشتاین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر طول دور? خشکی بر تولید و ترکیب شیر در گلههای تجاری گاوهای شیرد? هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر طول دور? خشکی بر تولید و ترکیب شیر در گلههای تجاری گاوهای شیرد? هلشتاین :
تعداد صفحات :۱۷
این پژوهش برای ارزیابی تأثیر طول دور خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین در گلههای تجاری با شمار ۲۱۴۳ گاو هلشتاین انجام شد، گاوها بر پای طول دور خشکی سپری کرده به پنج گروه شامل؛ ۴۵ ≥، ۴۵-۵۱، ۵۲-۶۵، ۶۶-۷۶ و ۷۵ ≤ طبقهبندی شدند. ثبت تولید شیر و نمونهبرداری از شیر هر گاو دستکم تا شش و بیشینه تا دوازده ماه پس از زایش انجام شد. دادههای بهدستآمده با استفاده از نرمافزار SAS با روی MIXED تجزیه شد. نتایج بهدستآمده نشان داد که با کاهش طول دور خشکی به کمتر از ۴۵ روز تولید شیر بهطور معنیداری کاهش پیدا کرد و میزان تغییر امتیاز وضعیت بدنی در یک دور شیردهی و درصد جفت ماندگی افزایش معنیدار نشان داد. درصد چربی شیر بهصورت درج دوم از طول دور خشکی تأثیر پذیرفت، بهطوریکه دور خشکی بین ۵۲-۶۵ روز کمترین درصد چربی شیر را داشت. تأثیر دور خشکی بر درصد پروتئین شیر بهصورت درج سوم بود، یعنی با افزایش طول دور خشکی از ۴۵ روز درصد پروتئین شیر در آغاز کاهش و پساز آن افزایش پیدا کرد. بهطورکلی در این بررسی تأثیر منفی از کاهش طول دور خشکی به کمتر از ۴۵ روز بر روی تولید و ترکیب شیر و سلامت حیوان مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.