مقاله تحلیل محتوا و تطبیق چالش‌های محیط‌ زیستی ایران و جهان در پانزده سال اخیر (۱۳۸۰ الی ۱۳۹۴ شمسی- ۲۰۰۰ الی ۲۰۱۴ میلادی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل محتوا و تطبیق چالش‌های محیط‌ زیستی ایران و جهان در پانزده سال اخیر (۱۳۸۰ الی ۱۳۹۴ شمسی- ۲۰۰۰ الی ۲۰۱۴ میلادی) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل محتوا و تطبیق چالش‌های محیط‌ زیستی ایران و جهان در پانزده سال اخیر (۱۳۸۰ الی ۱۳۹۴ شمسی- ۲۰۰۰ الی ۲۰۱۴ میلادی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل محتوا و تطبیق چالش‌های محیط‌ زیستی ایران و جهان در پانزده سال اخیر (۱۳۸۰ الی ۱۳۹۴ شمسی- ۲۰۰۰ الی ۲۰۱۴ میلادی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل محتوا و تطبیق چالش‌های محیط‌ زیستی ایران و جهان در پانزده سال اخیر (۱۳۸۰ الی ۱۳۹۴ شمسی- ۲۰۰۰ الی ۲۰۱۴ میلادی) :

تعداد صفحات :۲۵

این مطالعه به بررسی وضعیت کنونی، شباهت‌ها و تفاوت‌های چالش‌های محیط‌ زیستی ایران و جهان طی پانزده سال اخیر از ابتدای سال ۱۳۸۰ تا پایان سال ۱۳۹۴ شمسی و ابتدای سال ۲۰۰۰ تا پایان ۲۰۱۴ میلادی می‌پردازد. بدین منظور، بیش از ۲۶۰۰ مقاله محیط‌ زیستی از میان حدود ده‌هزار مقاله و از بین ۲۴ مجله داخلی و بین‌المللی تحلیل و بررسی شده است. روش پژوهش کمّی با تکنیک تحلیل محتوا و رویکرد تحلیلی بوده است. یافته‌های مطالعه نشانگر استخراج ۲۱ سرفصل محیط‌ زیستی است. از بعد کمّی، علی‌رغم حرکت آرام افزایش تعداد مقالات داخلی، ظرفیت قابل‌ توجهی در این زمینه وجود دارد. از بعد کیفی، در مقیاس بین‌المللی توجه توأمان به هر دو تفکر سبز و قهوه‌ای چالش‌های محیط‌ زیستی مشاهده می‌شود؛ ولی در مقیاس داخلی، توجه غالب به چالش‌های ناظر بر تفکر قهوه‌ای بوده است. سرفصل اول چالش‌های محیط‌ زیستی ایران و جهان به‌ترتیب «بهداشت، فاضلاب، پسماندهای جامد» و «اقلیم» بوده است. در مقالات داخلی، سرفصل محیط‌ زیستی «آب» پُرتکرارترین موضوع در مجلات منتخب بوده و به سرفصل‌های «توسعه پایدار»، «انرژی» و «تالاب‌ها» کمتر تأکید شده است. اولویتِ نخست ‌بودن دستورالعمل‌های سبز در الگوی بین‌المللی و دستورالعمل‌های قهوه‌ای در مقیاس داخلی گویای فاصله کیفی تحقیقات محیط‌ زیستی داخل با خارج از کشور است. تمرکز غالب موضوعات محیط‌ زیستی بر شش سرفصل نخستِ استخراج‌ شده نیز حاکی از نقاط ضعف هر دو مقیاس از مطالعات محیط‌ زیستی است. نتایج این مطالعه برای پایه‌ریزی تفکرات راهبردی در برنامه‌ریزی و بازنگری پژوهش‌های محیط‌ زیستی، مطابق با چالش‌های موجود و آتی کشور قابل‌استفاده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.