مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر رواناب با استفاده از مدل هیدرولوژیک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز بازفت صمصامی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر رواناب با استفاده از مدل هیدرولوژیک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز بازفت صمصامی) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر رواناب با استفاده از مدل هیدرولوژیک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز بازفت صمصامی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر رواناب با استفاده از مدل هیدرولوژیک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز بازفت صمصامی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر رواناب با استفاده از مدل هیدرولوژیک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز بازفت صمصامی) :

تعداد صفحات :۲۴

افزایش گازهای گلخانه‏ای در چند ده اخیر و افزایش دمای ناشی از آن، سبب بر‌هم‌خوردن تعادل سیستم اقلیمی کر زمین شده و تغییرات اقلیمی گسترده‏ای را در اغلب نواحی کر زمین به‌وجود آورده است. سیاست‏های راهبردی توسعه در این منطقه، به‏دلیل نیاز به آب در منطق مرکزی از یک‏سو و محدودیت‏های منابع آب از سوی دیگر، با چالشی بزرگ روبه‌رو شده است. در این پژوهش، ابتدا مدل بارش‌ـ رواناب WetSpa برای حوض آبخیز بازفت صمصامی به‏عنوان یکی از زیرحوضه‏های مهم حوض آبخیز کارون واسنجی شد. سپس مقادیر دما و بارش برای دور آتی براساس سناریوهای تغییر اقلیم با خروجی‏های مدل چرخش عمومی جوّ HadCM3 برای سه سناریوی A1B، A2 و B1، با استفاده از مدل WG–LARS ریزمقیاس شدند. آن‏گاه به‏منظور شبیه‏سازی رواناب حوضه، داد‏ه‏ها به مدل WetSpa معرفی شد. در نهایت نتایج، کارایی مدل WG– LARS در برآورد باران و دما را تأیید کرد. همچنین نتایج نشان داد رواناب در دور آماری ۲۰۱۱‌ـ ۲۰۴۰ و دور آماری ۲۰۷۱‌ـ ۲۱۰۰ نسبت به دور مشاهداتی در هر سه سناریو به‏ترتیب به‌میزان متوسط ۸۶/۸ و ۸۳/۴ درصد افزایش پیدا کرده و در دور آماری ۲۰۴۱‌ـ ۲۰۷۰ به‏میزان متوسط ۲۵/۷ درصد کاهش یافته است. این موضوع، نشان‏دهند تأثیر تغییر اقلیم بر رواناب در دور آیند میانی در حوض آبخیز مطالعاتی است. بنابراین، با توجه به نتایج به‏دست‌آمده، اتخاذ سیاست‏های برنامه‏ریزی به‌منظور سازگاری با تغییر اقلیم برای حوض آبخیز بازفت صمصامی ضرورت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.