مقاله ارزیابی آلودگی فلزات سنگین و عناصر کمیاب در فصل‏ های تر و خشک آب زیرزمینی شمال بروجرد، لرستان – ایران‌


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی آلودگی فلزات سنگین و عناصر کمیاب در فصل‏ های تر و خشک آب زیرزمینی شمال بروجرد، لرستان – ایران‌ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی آلودگی فلزات سنگین و عناصر کمیاب در فصل‏ های تر و خشک آب زیرزمینی شمال بروجرد، لرستان – ایران‌  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی آلودگی فلزات سنگین و عناصر کمیاب در فصل‏ های تر و خشک آب زیرزمینی شمال بروجرد، لرستان – ایران‌،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی آلودگی فلزات سنگین و عناصر کمیاب در فصل‏ های تر و خشک آب زیرزمینی شمال بروجرد، لرستان – ایران‌ :

تعداد صفحات :۲۱

با توجه به آلودگی فزایند منابع آب و اهمیت پایش مداوم آنها، در این تحقیق نسبت به بررسی جامع عناصر کمیاب و فلزات سنگین در آب‌های زیرزمینی دشت اشترینان در محدود شمال بروجرد، به‌منظور بررسی تأثیر هوازدگی کانی‌ها، فعالیت‌های کشاورزی و صنعتی اقدام شد. نمونه‏های آب زیرزمینی از ۱۰ حلقه چاه، پنج دهانه قنات و یک چشمه در دو فصل تر و خشک جمع‌آوری شدند. سپس با استفاده از طیف‌سنج جرمی آنالیز و بیشترین سطح آلایندگی توسط سازمان بهداشت جهانی مقایسه شدند. نتایج اندازه‏گیری‏ها نشان داد از تعداد ۶۳ عنصر اندازه‏گیری‌شده، میزان بیشترین غلظت آهن، منیزیم، سرب، استرانسیم و وانادیم به‌ترتیب ۴/۰، ۳/۳۶، ۹/۶۲، ۸۹/۰، ۵/۱۹۵ و بیشتر از سطح مجاز است. بررسی میزان عنصر سرب، بر و آهن در آب زیرزمینی در محدود مطالعه‌شده نشان می‏دهد غلظت این عناصر از شرق و غرب دشت به سمت مرکز در حال افزایش است. همچنین سطوح افزایشی غلظت Sr در آب زیرزمینی بیشتر ناشی از فرایندهایی همچون هوازدگی کانی‌هایی مانند فلدسپات‌های مربوط به گرانیت‌ها و گرانودیریت‌های شرق دشت تشخیص داده شد. از موارد محتمل آلایندگی می‌توان به موتورهای دیزلی چاه‌های آب در منطقه، چاه‌های دهانه‌گشاد متروک، صنایع فولاد آلیاژی در ورودی شمالی دشت و فعالیت‏های معدن‌کاری اشاره کرد که از پتانسیل‏های آلایندگی فلزات سنگین در آب زیرزمینی و تهدیدی برای محیط زیست منطقه است. با استفاده از تحلیل مؤلف اصلی، سه عامل اصلی در تعیین کیفیت هیدروشیمیایی عبارت‌اند از تأثیر یون‌های اصلی، عناصر کمیاب و فلزات سنگین که درمجموع نزدیک به ۶۸ درصد واریانس عوامل را به خود اختصاص داده‏اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.