مقاله تحلیلی دربار? اکوسیستم و جغرافیای طبیعی دشت‌های کران? شرقی الوند و نقش آن در عدم جذب زیستگاه‌هایی از جوامع اولی? انسانی (مبتنی ‏بر مطالعات باستان‌شناختی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیلی دربار? اکوسیستم و جغرافیای طبیعی دشت‌های کران? شرقی الوند و نقش آن در عدم جذب زیستگاه‌هایی از جوامع اولی? انسانی (مبتنی ‏بر مطالعات باستان‌شناختی) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیلی دربار? اکوسیستم و جغرافیای طبیعی دشت‌های کران? شرقی الوند و نقش آن در عدم جذب زیستگاه‌هایی از جوامع اولی? انسانی (مبتنی ‏بر مطالعات باستان‌شناختی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیلی دربار? اکوسیستم و جغرافیای طبیعی دشت‌های کران? شرقی الوند و نقش آن در عدم جذب زیستگاه‌هایی از جوامع اولی? انسانی (مبتنی ‏بر مطالعات باستان‌شناختی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیلی دربار? اکوسیستم و جغرافیای طبیعی دشت‌های کران? شرقی الوند و نقش آن در عدم جذب زیستگاه‌هایی از جوامع اولی? انسانی (مبتنی ‏بر مطالعات باستان‌شناختی) :

تعداد صفحات :۲۹

پژوهش حاضر بازتابی گسترده از هماهنگی باستان‏شناسی و جغرافیاست. بر پایه مؤلفه‏های مختلف جغرافیایی، سعی شده، در قالب چهارچوبی، نقش جغرافیا در شکل‏گیری جوامع انسانی با دیدی گسترده بررسی و دریچه‏ای از نقش آن در جذب و عدم جذب جوامع اولیه ارائه شود. مفهوم پیدایش جوامع اولیه را باید بر مبنای جغرافیا تحلیل کرد؛ از این منظر، به جغرافیای دشت‏های کرانه شرقی الوند کمتر توجه شده است. این پژوهش سعی بر آن دارد، با بررسی انواع جغرافیا و پیامدهای شرایط زیست‏محیطی، با نگرشی بر پوشش گیاهی، جانوری، و نقش آن در شکل‏گیری استقرارهای اولیه، به شناخت اقلیم و محیط‏های طبیعی کرانه‏های شرقی الوند، از منظر ژئومرفولوژی و اکوسیستم در عدم جذب استقرارهای اولیه بپردازد؛ همچنین پژوهش حاضر، در پی پاسخ به این سؤالات است که «نقش جغرافیا در مطالعات باستان‏شناختی چیست؟» و «تأثیر جغرافیای طبیعی دشت‏های کرانه شرقی الوند در عدم جذب استقرارهای جوامع چیست؟» ‏طور کلی، آب‏وهوای کرانه‏های شرقی الوند با وجود کوه‏های مرتفع، رودخانه‏ها، چشمه‏سارهای فراوان، و پستی‏ و بلندی‏ها متغیر است؛ بدین‏ترتیب، این حوزه زمستان‏هایی سرد دارد و تابستان‏هایی کم‏آب و معتدل. جغرافیای کرانه شرقی الوند در گروه جغرافیای سرد و خشک است و بیانگر عدم جذب استقرارهایی از جوامع اولیه و شکل‏گیری جوامع انسانی از دوره مس ‏و سنگ.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.