مقاله مقایس? خصوصیات توده و خاک جنگلکاری خالص و آمیخت? صنوبر و توسکا (مطالع? موردی: چمستان، استان مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایس? خصوصیات توده و خاک جنگلکاری خالص و آمیخت? صنوبر و توسکا (مطالع? موردی: چمستان، استان مازندران) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایس? خصوصیات توده و خاک جنگلکاری خالص و آمیخت? صنوبر و توسکا (مطالع? موردی: چمستان، استان مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایس? خصوصیات توده و خاک جنگلکاری خالص و آمیخت? صنوبر و توسکا (مطالع? موردی: چمستان، استان مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایس? خصوصیات توده و خاک جنگلکاری خالص و آمیخت? صنوبر و توسکا (مطالع? موردی: چمستان، استان مازندران) :

تعداد صفحات :۱۷

پژوهش حاضر با هدف بررسی اثر آمیختگی در جنگلکاری‌های خالص و آمیخته با گونه‌های صنوبر دلتوئیدس (Populus deltoids) و توسکای ییلاقی (Alnus subcordata) بر مشخصه‌های کمّی توده و خواص خاک منطقه چمستان انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح آزمایشی بلوک‌های کامل تصادفی با پنج تیمار آمیختگی شامل ۱. صنوبر خالص (۱۰۰ درصد)، ۲. صنوبر ۶۷ درصد: توسکا ۳۳ درصد، ۳. صنوبر ۵۰ درصد: توسکا ۵۰ درصد، ۴. صنوبر ۳۳ درصد: توسکا ۶۷ درصد، و ۵. توسکای خالص (۱۰۰ درصد) در چهار تکرار در سال ۱۳۷۴ در ایستگاه تحقیقات چمستان مازندران اجرا شد. در سال ۱۳۹۳ ویژگی‌های رویشی آماربرداری شد و نمونه‌های خاک به‌صورت مرکب از عمق ۰ تا ۲۰ سانتی‌متر برداشت شد. نتایج تحلیل واریانس یک‌طرفه نشان داد پس از گذشت ۲۰ سال از جنگلکاری، اختلاف درختان از نظر قطر برابرسینه، ارتفاع، عرض تاج و شاخص سطح برگ و توده‌ها از نظر سطح مقطع، حجم و سطح برگ در هکتار در تیمارهای مختلف معنی‌دار است. بیشترین رویش قطری صنوبر در تیمار صنوبر ۳۳ درصد: توسکا ۶۷ درصد با میانگین ۰/۳۵ سانتی‌متر مشاهده شد. توسکا نیز بیشترین رویش قطری را در تیمار خالص با میانگین ۰/۲۵ سانتی‌متر نشان داد. بین خصوصیات اسیدیته، قابلیت هدایت الکتریکی، جرم مخصوص ظاهری، ماده آلی، کربن آلی، نیتروژن، فسفر و پتاسیم خاک در تیمارهای مختلف آمیختگی صنوبر و توسکا اختلاف معنی‌داری مشاهده نشد. بر اساس نتایج، تیمار صنوبر ۳۳ درصد: توسکا ۶۷ درصد مناسب‌ترین گزینه برای جنگلکاری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.