مقاله ارزیابی تاثیر پایه های تجاری هیبریدی کدو بر برخی از صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی میوه و برگ خربزه توده بومی سوسکی زرد در شرایط کمبود آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی تاثیر پایه های تجاری هیبریدی کدو بر برخی از صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی میوه و برگ خربزه توده بومی سوسکی زرد در شرایط کمبود آب دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر پایه های تجاری هیبریدی کدو بر برخی از صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی میوه و برگ خربزه توده بومی سوسکی زرد در شرایط کمبود آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر پایه های تجاری هیبریدی کدو بر برخی از صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی میوه و برگ خربزه توده بومی سوسکی زرد در شرایط کمبود آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر پایه های تجاری هیبریدی کدو بر برخی از صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی میوه و برگ خربزه توده بومی سوسکی زرد در شرایط کمبود آب :

تعداد صفحات :۲۶

اولین مولفه ای که در ویژگی های کیفی میوه خربزه تعیین کننده می باشد به طور قطع شیرینی یا میزان قند آن است. جهت بررسی تاثیر پیوند در شرایط کم آبیاری، بر ویژگی های کیفی میوه، آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی ۱۳۹۳ در مزرعه پژوهشی موسسه آموزش عالی امام خمینی (ره) وابسته به وزارت جهاد کشاورزی در کرج اجرا گردید. در این پژوهش از توده بومی خربزه سوسکی زرد به عنوان پیوندک و از کدوهای تجاری ارقام هیبریدی شینتوزا و فرو به عنوان پایه استفاده شد. خربزه های پیوند شده روی پایه های هیبریدی کدو همراه با خربزه های خود پیوندی (سوسکی زرد روی سوسکی زرد) و غیر پیوندی (شاهد) در سه سطح آبیاری ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ درصد (شاهد)، بر اساس تخلیه رطوبتی خاک، تحت سیستم آبیاری قطره ای مورد ارزیابی قرار گرفتند. مقایسه میانگین ها نشان داد که بیشترین (۵۴/۲۵ میلی گرم بر گرم) و کمترین (۹۸/۱۶ میلی گرم بر گرم) مقدار ساکارز گوشت میوه به ترتیب مربوط به گیاهان غیر پیوندی در سطح آبیاری ۸۰ درصد و ترکیب پیوندی خربزه سوسکی زرد روی سوسکی زرد در سطح آبیاری ۶۰ درصد بود. علاوه براین در سطح کم آبیاری ۶۰ درصد، گیاهان پیوندی بر پایه های هیبریدی کدو از درصد ساکارز بالاتری در مقایسه با میوه گیاهان غیر پیوندی و خود پیوندی برخوردار بودند. بیشترین (۵۸/۷) و کمترین (۲۹/۵) امتیاز کسب شده توسط داوران (تست پانل) مربوط به صفت شیرینی گوشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.