مقاله اثر برخی محرک‌های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میو? زردآلو رقم “شکرپاره”


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر برخی محرک‌های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میو? زردآلو رقم “شکرپاره” دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر برخی محرک‌های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میو? زردآلو رقم “شکرپاره”  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر برخی محرک‌های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میو? زردآلو رقم “شکرپاره”،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر برخی محرک‌های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میو? زردآلو رقم “شکرپاره” :

تعداد صفحات :۲۶

به منظور بررسی اثر برخی محرک‌های زیستی بر عملکرد و صفات کیفی میوه زردآلو رقم شکرپاره پژوهشی در بهار ۱۳۹۴ در منطقه ابرکوه از توابع استان یزد، اجرا گردید. این آزمایش در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با اعمال هفت تیمار تغذیه‌ای شامل شاهد (محلول‌پاشی با آب)، اسید هیومیک یک و دو در هزار، آمینول‌فورته سه و شش در هزار و هیومی‌فورته نیم و یک در هزار در چهار تکرار که هر تکرار شامل یک درخت هشت ساله بود، انجام گرفت. محرک‌های زیستی به‌صورت محلول‌پاشی در دو نوبت، دو هفته بعد از مرحله تمام گل و یک ماه پس از آن اعمال شد. نتایج نشان داد که اثر محرک‌های استفاده شده بر بیشتر صفات مورد اندازه‌گیری، بجز میزان اسید قابل تیتراسیون (بر حسب اسید مالیک)، سفتی بافت و شاخص رسیدگی معنی‌دار است. تیمار هیومیک اسید تمام خصوصیات فیزیکی اندازه‌گیری شده، کل مواد جامد محلول و ویتامین ث را کاهش داده است. در هر حالی که بیشترین میزان صفات فیزیکی و شیمیایی، در تیمار آمینول‌فورته سه در هزار مشاهده شد و افزایش غلظت آن از سه در هزار به شش در هزار بر صفات مورد بررسی اثر منفی داشته است. تیمار هیومی‌فورته نیز باعث افزایش میزان کارتنوئید و ویتامین ث میوه شده است. بنابراین به‌نظر می‌رسد در بین تیمارها، محرک زیستی آمینول‌فورته بهترین تیمار بوده و به‌منظور افزایش عملکرد و بهبود کیفیت میوه زردآلو، محلول‌پاشی مخصوصا با آمینول‌فورته سه در هزار در زمان مناسب، مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.