مقاله تاثیر تیمار پوتریسین بر کاهش اثرهای نامطلوب تنش شوری ناشی از کلرید سدیم در میوه توت‌فرنگی رقم ‘کاماروسا’


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر تیمار پوتریسین بر کاهش اثرهای نامطلوب تنش شوری ناشی از کلرید سدیم در میوه توت‌فرنگی رقم ‘کاماروسا’ دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تیمار پوتریسین بر کاهش اثرهای نامطلوب تنش شوری ناشی از کلرید سدیم در میوه توت‌فرنگی رقم ‘کاماروسا’  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تیمار پوتریسین بر کاهش اثرهای نامطلوب تنش شوری ناشی از کلرید سدیم در میوه توت‌فرنگی رقم ‘کاماروسا’،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تیمار پوتریسین بر کاهش اثرهای نامطلوب تنش شوری ناشی از کلرید سدیم در میوه توت‌فرنگی رقم ‘کاماروسا’ :

تعداد صفحات :۲۶

توت فرنگی گیاهی حساس به تنش شوری می‌باشد. در این آزمایش به منظور مطالعه اثر تیمار پوتریسین در کاهش اثرات تنش شوری روی میوه توت فرنگی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی در دانشگاه شاهد در سال زراعی ۱۳۹۳ انجام شد. تنش شوری کلریدسدیم در غلظت‌های (صفر، ۲۵ و ۵۰ میلی‌مولار) از محل ریشه در محیط کشت هیدروپونیک روی توت فرنگی رقم ’کاماروسا‘ اعمال شد. تیمار پوتریسین نیز در غلظت‌های (صفر، ۵/۱ و ۳ میلی‌مولار) در چهار نوبت به فاصله ۱۵ روز از یکدیگر در طول دوره رشد به صورت محلول‌پاشی روی برگ‌ها اعمال گردید. نتایج نشان داد که اعمال تیمارهای کلریدسدیم به ویژه در سطح ۵۰ میلی‌مولار، شاخص‌های طول شاخساره، طول ریشه، وزن تر و خشک شاخساره، وزن تر و خشک ریشه، تعداد برگ، مقدار کلروفیل برگ، تعداد میوه در بوته، وزن تر میوه، وزن خشک میوه، عملکرد تک بوته و اسید قابل تیتراسیون را کاهش و مقدار آنتوسیانین و مقدار مواد جامد میوه را نسبت به شاهد افزایش داد. تنش شوری تاثیری بر طول ریشه نشان نداد. اعمال تیمارهای پوتریسین در هر دو غلظت ۵/۱ و ۳ میلی‌مولار اثرات ناشی از تنش شوری را کاهش داد، به طوری که بیشتر شاخص‌های فوق را تحت تنش شوری افزایش و مقدار مواد جامد محلول میوه را کاهش داد. بنابراین، بر اساس نتایج بدست آمده در این پژوهش استفاده از تیمار پوتریسین در هر دو غلظت ۵/۱ و ۳ میلی-مولار، راهکاری مناسب در جهت حل مشکلات ناشی از تنش شوری می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.