مقاله تأثیر نانو کود فسفاته اصلاح شده با یک ترکیب آلی جدید بر خصوصیات کیفی دو نوع لوبیا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر نانو کود فسفاته اصلاح شده با یک ترکیب آلی جدید بر خصوصیات کیفی دو نوع لوبیا دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر نانو کود فسفاته اصلاح شده با یک ترکیب آلی جدید بر خصوصیات کیفی دو نوع لوبیا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر نانو کود فسفاته اصلاح شده با یک ترکیب آلی جدید بر خصوصیات کیفی دو نوع لوبیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر نانو کود فسفاته اصلاح شده با یک ترکیب آلی جدید بر خصوصیات کیفی دو نوع لوبیا :
تعداد صفحات :۲۴
به منظور بررسی تأثیر نانوزئولیتهای عاملدار شده با دو ترکیب آلی در آزادسازی فسفر و اثر آن بر خصوصیات رشدی گیاه لوبیا، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در مرکز تحقیقات کشاورزی شهرستان همدان به اجرا در آمد. تیمارهای کودی شامل P0 (زئولیت بدون گروه عاملی (نمونه شاهد))، P1 (زئولیت + لیگاند AcAcEN)، P2 (زئولیت + با لیگاند (HED) و P3 (سوپر فسفات تریپل) و همچنین دو نوع لوبیا شامل لوبیا قرمز رقم درخشان (Phaseolus vulgaris L.) و لوبیا چشم بلبلی ژنوتیپ ۲۹۰۰۵ (Vigna unguiculata L.) بودند. نتایج نشان داد که کاربرد کود نانوزئولیت عاملدارشده با لیگاند HED بیشتر از دو کود زئولیتی دیگر موجب بهبود ویژگیهای کمی و کیفی گیاه لوبیا شده است . کود P2 در مورد عملکرد دانه و میزان جذب فسفات گیاه نتایج بهتری را نسبت به کود سوپر فسفات تریپل نشان داد و علاوه بر این، میزان آبشویی فسفاته در این کود کمتر بود. نتایج کلی نمایانگر نقش مفید و مؤثر نانوزئولیت عاملدار شده با لیگاند HED در بهبود ویژگیهای رشد و خصوصیات کیفـی و کمی گیاه لوبیا میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.