مقاله تخمین تبخیر‌ـ تعرق واقعی گیاه با استفاده از الگوریتم سبال (مطالع? موردی: منطق? خرم‌دره در استان زنجان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تخمین تبخیر‌ـ تعرق واقعی گیاه با استفاده از الگوریتم سبال (مطالع? موردی: منطق? خرم‌دره در استان زنجان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تخمین تبخیر‌ـ تعرق واقعی گیاه با استفاده از الگوریتم سبال (مطالع? موردی: منطق? خرم‌دره در استان زنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین تبخیر‌ـ تعرق واقعی گیاه با استفاده از الگوریتم سبال (مطالع? موردی: منطق? خرم‌دره در استان زنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تخمین تبخیر‌ـ تعرق واقعی گیاه با استفاده از الگوریتم سبال (مطالع? موردی: منطق? خرم‌دره در استان زنجان) :

تعداد صفحات :۱۸

برآورد دقیق تبخیر‌ـ تعرق گیاه و نیز آب مورد نیاز گیاهان اهمیت زیادی در بهبود مدیریت مصرف آب و در نهایت افزایش راندمان آب مصرفی دارد. در همین زمینه، به روش‏هایی نیاز است که قادر به محاسب نیاز آبی گیاهان در مقیاس وسیع و نیز دقت کافی داشته باشند. مطالع حاضر به بررسی تخمین تبخیر‌ـ تعرق واقعی منطقه‏ای برای مزارع یونجه و ذرت شهرستان خرم‌دره با استفاده از داده‏های سنجش از دور و داده‏های هواشناسی می‏پردازد. الگوریتم بیلان انرژی سطح برای زمین (سبال) به کمک تصاویر ماهواره‏ای Landsat 8 برای تعیین نیاز آبی گیاهان ذرت و یونجه در دور رشد این دو گیاه استفاده شد. نتایج به‏دست‏آمده با نتایج ‌مدل PM-FAO 56 صحت‏سنجی و مقایسه شد. نتایج تحقیق حاضر نشان داد نتایج دو مدل مطابقت نسبتاً خوبی با هم دارند. مقدار میانگین جذر مربعات خطا (RMSE) در برآورد تبخیر‌ـ تعرق واقعی برای گیاهان ذرت و یونجه به‌ترتیب ۹۲/۰ و ۲۵/۱ میلی‏متر بر روز به‏دست آمد. مقدار ضریب تبیین (R2) نیز به‌ترتیب ۸۹/۰ و ۸۳/۰ به‏دست آمد. همچنین نتایج نشان داد مدل الگوریتم بیلان انرژی سطح برای زمین (سبال) در مقایسه با مدل PM-FAO 56 مقدار تبخیر‌ـ تعرق را برای گیاه یونجه بیشتر و برای گیاه ذرت کمتر برآورد می‌کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.