مقاله اعمال سناریوی مدیریتی در پیش ‏بینی نوسانات سطح آب زیرزمینی با مدل مفهومی و ریاضی MODFLOW (مطالع? موردی: دشت خزل‌ـ نهاوند)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اعمال سناریوی مدیریتی در پیش ‏بینی نوسانات سطح آب زیرزمینی با مدل مفهومی و ریاضی MODFLOW (مطالع? موردی: دشت خزل‌ـ نهاوند) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اعمال سناریوی مدیریتی در پیش ‏بینی نوسانات سطح آب زیرزمینی با مدل مفهومی و ریاضی MODFLOW (مطالع? موردی: دشت خزل‌ـ نهاوند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اعمال سناریوی مدیریتی در پیش ‏بینی نوسانات سطح آب زیرزمینی با مدل مفهومی و ریاضی MODFLOW (مطالع? موردی: دشت خزل‌ـ نهاوند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اعمال سناریوی مدیریتی در پیش ‏بینی نوسانات سطح آب زیرزمینی با مدل مفهومی و ریاضی MODFLOW (مطالع? موردی: دشت خزل‌ـ نهاوند) :

تعداد صفحات :۲۵

در بسیاری از کشورهای خشک جهان از‌جمله ایران اصلی‏ترین منبع تأمین آب، ذخایر آب زیرزمینی است. افزایش بی‏روی جمعیت در کشور، محدودیت منابع آب‏های سطحی و بهره‏برداری بیش از اندازه از آبخوان‏ها سبب افت شدید سطح آب زیرزمینی در بسیاری از دشت‏های کشور مثل دشت خزل همدان شده است. دشت خزل از لحاظ کشت محصولات استراتژیک و تأمین آب منطقه، ‌اهمیت دارد و به مطالعات کمّی و کیفی جدی منابع آب زیرزمینی نیازمند است. بنابراین، در تحقیق حاضر ابتدا، مدل کمی آبخوان دشت یادشده با کد MODFLOW در بست نرم‏افزار GMS تهیه و در دو حالت جریان ماندگار (مهر‏ماه ۱۳۸۵) و غیر‏ماندگار (از آبان‏ماه ۱۳۸۵ تا مهر‏ماه ۱۳۸۶) واسنجی و در مهر‏ماه ۱۳۸۷ صحت‏سنجی شد. طی واسنجی مدل به‌روش سعی و خطا، مقادیر ضرایب نفوذ‏پذیری و توانایی عبور جریان بستر رودخانه‏ها و مرزها در حالت ماندگار و آبدهی و ذخیر ویژه در حالت غیرماندگار کالیبره شد. سپس نوسانات سطح آب برای ۱، ۳ و ۱۰ سال آینده با شرایط کنونی و با اعمال سناریوی مدیریتی کاهش ۱۰ درصدی پمپاژ چاه‏ها، پیش‏بینی شد. نتایج نشان داد بیشترین افت سطح آب زیر‌زمینی در نواحی شمال شرق دشت رخ می‏دهد که مقدار آن به‌ترتیب ۸۲/۱، ۶/۳ و ۲/۸ متر برای ۱، ۳ و ۱۰ سال آینده به‌دست آمد درحالی که با اعمال سناریوی یادشده این مقادیر برابر ۵۲/۰، ۷/۲ و ۰۷/۷ متر خواهند بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.