مقاله ارزیابی تأثیر پاکلوبوترازول و ترینگزاپک‌اتیل بر ویژگی‌های ریخت‌شناختی و فیزیولوژیکی دو گیاه پرچینی رزماری (Rosmarinus officinalis) و نوش (Thuja orientalis “Morgan”)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی تأثیر پاکلوبوترازول و ترینگزاپک‌اتیل بر ویژگی‌های ریخت‌شناختی و فیزیولوژیکی دو گیاه پرچینی رزماری (Rosmarinus officinalis) و نوش (Thuja orientalis “Morgan”) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تأثیر پاکلوبوترازول و ترینگزاپک‌اتیل بر ویژگی‌های ریخت‌شناختی و فیزیولوژیکی دو گیاه پرچینی رزماری (Rosmarinus officinalis) و نوش (Thuja orientalis “Morgan”)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تأثیر پاکلوبوترازول و ترینگزاپک‌اتیل بر ویژگی‌های ریخت‌شناختی و فیزیولوژیکی دو گیاه پرچینی رزماری (Rosmarinus officinalis) و نوش (Thuja orientalis “Morgan”)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تأثیر پاکلوبوترازول و ترینگزاپک‌اتیل بر ویژگی‌های ریخت‌شناختی و فیزیولوژیکی دو گیاه پرچینی رزماری (Rosmarinus officinalis) و نوش (Thuja orientalis “Morgan”) :

تعداد صفحات :۱۶

در سال­های اخیر استفاده از تنظیم­کننده­های رشد به‌ویژه کندکننده­های رشد افزایش چشمگیری یافته است. تریازول­ها (پاکلوبوترازول و ترینگزاپک اتیل) به‌عنوان مؤثرترین و کم‌خطرترین کندکننده­های رشد سبب ایجاد گیاهان پوششی کوتاه‌تر و متراکم­تر می­شود که برگ‌های سبز تیره­تر و ضخیم­تر دارد. برای ارزیابی تأثیر پاکلوبوترازول و ترینگزاپک­اتیل بر ویژگی‌های ریخت‌شناختی (مرفولوژیکی) و فیزیولوژیکی دو گیاه پرچینی (رزماری و نوش رقم مورگان) آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی شامل شانزده تیمار و سه تکرار اجرا شد. بدین منظور بی‌درنگ پس از هرس هر دو گیاه، محلول­پاشی برگی پاکلوبوترازول با غلظت­های ۱۰۰۰ و ۴۰۰۰ میلی­گرم در لیتر، ترینگزاپک­اتیل با غلظت ۱۰۰۰ میلی­گرم در لیتر و آب مقطر به‌عنوان شاهد انجام شد. صفات مورد اندازه‌گیری در این پژوهش شامل ارتفاع، طول و عرض گیاه، وزن ­تر و خشک بخش­های هرس‌شده، طول میانگره، میزان پرولین، سبزین (کلروفیل)a، سبزینb و سبزین کل بود. نتایج نشان دادند کندکننده­های رشد سبب کاهش رشد طولی و عرضی، طول میانگره‌ها، وزن تر و خشک بخش­های هرس‌شد­ گیاه و افزایش میزان پرولین, سبزین a، b و کل نسبت به تیمار شاهد ­شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.