مقاله تأثیر باردهی و تغییر قندهای محلول و نشاسته در ساقه، جوانه و برگ بر بافت‌مردگی جوان? اولی? انگور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر باردهی و تغییر قندهای محلول و نشاسته در ساقه، جوانه و برگ بر بافت‌مردگی جوان? اولی? انگور دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر باردهی و تغییر قندهای محلول و نشاسته در ساقه، جوانه و برگ بر بافت‌مردگی جوان? اولی? انگور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر باردهی و تغییر قندهای محلول و نشاسته در ساقه، جوانه و برگ بر بافت‌مردگی جوان? اولی? انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر باردهی و تغییر قندهای محلول و نشاسته در ساقه، جوانه و برگ بر بافت‌مردگی جوان? اولی? انگور :

تعداد صفحات :۱۶

بافت‌مردگی جوان (Bud necrosis) یک ناهنجاری فیزیولوژیک در انگور است که منجر به مرگ جوانه­های بارور شده و عملکرد کاهش می­یابد. هدف از انجام این پژوهش، بررسی تغییر میزان قندهای محلول و نشاسته و ارتباط آن با بروز بافت­مردگی جوان اولیه در انگور عسکری بود. آزمایش در تاکستانی با سن پانزده سال و نظام تربیت پاچراغی و فاصل کاشت ۵/۲ × 3 متر، به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار در سال ۱۳۸۷- ۱۳۸۶، اجرا شد. عامل اول شامل تیمار میوه­دار و بدون میوه، عامل دوم نوع اندام گیاهی در سه سطح (جوانه، برگ و ساقه) و عامل سوم زمان نمونه‌برداری در ده سطح (۴۰ روز تا ۱۳۰ روز) بود. نتایج نشان داد که نخستین نشان ناهنجاری در۶۰ روز پس از شکفتن جوانه­ها آغاز و تا آخر فصل رشد ادامه داشت. همچنین غلظت قندهای محلول در اوایل فصل رشد، افزایش و سپس کاهش یافت، ولی نشاسته در هم اندام­ها به‌ویژه در جوانه افزایش یافت. غلظت قندهای محلول و نشاسته در تاک­های میوه­دار نسبت به بدون میوه بیشتر بود. در هر دو بوت میوه­­­دار و بدون میوه با گذشت زمان، میزان ذخیر نشاسته در هم اندام­ها افزایش داشت. همبستگی منفی قندهای محلول و نشاسته با درصد بافت­مردگی جوان اولیه در تاک­های بدون میوه نسبت به میوه­دار مشاهده شد. به‌عبارت‌دیگر، نقش قندهای محلول و میزان ذخیر نشاسته در جوانه بر بروز ناهنجاری بافت‌مردگی جوانه در انگور رقم عسکری اثبات شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.