مقاله بررسی تأثیر تنش آبی شدید بر برخی ویژگیهای دانهالهای مرکبات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر تنش آبی شدید بر برخی ویژگیهای دانهالهای مرکبات دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر تنش آبی شدید بر برخی ویژگیهای دانهالهای مرکبات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر تنش آبی شدید بر برخی ویژگیهای دانهالهای مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر تنش آبی شدید بر برخی ویژگیهای دانهالهای مرکبات :
تعداد صفحات :۱۶
با توجه به پرورش مرکبات در اقلیمهای گرمسیری و نیمهگرمسیری که اغلب در معرض خشکی قرار میگیرند پژوهشی برای بررسی پاسخ برخی از پایههای بذری مرکبات به خشکی، بهصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار و دو دانهال در هر واحد آزمایشی در شرایط گلخانه انجام شد. عامل اول شامل پنج پای مختلف مرکبات و عامل دوم تیمارهای آبیاری شامل آبیاری بهینه (حفظ رطوبت بستر در حد ظرفیت گلدانی) و تنش شدید (قطع آبیاری به مدت شش هفته) بودند. نتایج نشان داد در شرایط تنش خشکی، ترکیبهای بیوشیمیایی شامل پرولین، قند محلول، مالوندیآلدئید و کاروتنوئید در بیشتر پایهها افزایش و میزان سبزین (کلروفیل) a، b و کل کاهش یافت. همچنین در شرایط خشکی بیشترین تجمع پرولین در بکرایی، بیشترین میزان قند محلول در نارنج و کمترین میزان تجمع پرولین و قند محلول در پای لیموترش مکزیکی (مکزیکن لایم) مشاهده شد. اثر متقابل تیمارهای آبیاری و پایه بر میزان تجمع مالوندیآلدئید معنیدار نشد. میزان کاهش سبزین a، سبزین b و کل در رافلمون بیشتر از دیگر پایهها و میزان کاهش سبزین a در نارنج و سبزین b و کل در ماکروفیلا کمتر بود. همچنین میزان افزایش کاروتنوئید در نارنج بیشتر و در لیموترش مکزیکی کمتر بود. لذا میتوان گفت نارنج با افزایش قندهای محلول و کاروتنوئید به خشکی واکنش نشان داده و تحمل بیشتری نسبت به دیگر پایهها دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.