مقاله بهبود سامانه ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از تزریق درون تخم‌مرغی ویتامین‌های ۲۵(OH) D3 و K3


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهبود سامانه ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از تزریق درون تخم‌مرغی ویتامین‌های ۲۵(OH) D3 و K3 دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود سامانه ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از تزریق درون تخم‌مرغی ویتامین‌های ۲۵(OH) D3 و K3  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود سامانه ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از تزریق درون تخم‌مرغی ویتامین‌های ۲۵(OH) D3 و K3،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود سامانه ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از تزریق درون تخم‌مرغی ویتامین‌های ۲۵(OH) D3 و K3 :

تعداد صفحات :۱۳

هدف این پژوهش بررسی تأثیر ویتامین­های (OH)D325 و K3 با استفاده از تزریق درون تخم­مرغی بر سامانه ایمنی جوجه­های گوشتی بود. ۸۰۰ تخم­ بارور مرغ مادر گوشتی راس ۳۰۸ در طرح کامل تصادفی به‌صورت فاکتوریل (۳×4) در دوازده تیمار، چهار تکرار و شانزده مشاهده، انجام گرفت. تیمارها شامل ویتامین D (0، ۴/۰، ۶/۰، ۸/۰ میکروگرم) و ویتامین K (0، ۲، ۶ میکروگرم) بودند. روز ۱۸ جوجه­کشی تخم­های بارور، ۵/۰ میلی­لیتر از محلول­های آزمایشی و گروه کنترل ۵/۰ میلی­لیتر آب­مقطر دریافت کردند. پس از پایان جوجه‌کشی۲، جوجه‌های نر برای ۴۲ روز به سالن پرورشی منتقل شدند. برای بررسی ایمنی هومورال میزان ۵/۰ سی­سی محلول ۱۰درصد SRBC (گلبول قرمز گوسفند) در روزهای ۲۸ و ۳۵ به یک قطعه جوجه از هر تکرار تزریق و در روزهای ۳۵ و ۴۲ خون‌گیری انجام شد. روز ۲۴ برای ارزیابی ایمنی یاخته‌ای فیتو هم­آگلوتینین (PHA) به پرد انگشت پای جوجه­ها تزریق و یک و پنج روز بعد، برای اندازه­گیری میزان تورم پوست و ماندگاری تأثیر تیمارها، از شاخص تحریک پوستی استفاده شد. بر پای نتایج، با افزایش سطح ویتامین K3عیار پادتن (تیتر آنتی‌بادی) علیه ویروس نیوکاسل افزایش یافت (۰۵/0P<). بیشترین عیار پادتن علیه SRBC و غلظت IgG مربوط به سطح ۴/۰ میکروگرم D3 و ۶ میکروگرم K3 بود (۰۵/0P<). بیشترین میزان شاخص تحریک مربوط به همین تیمار و کمترین میزان تحریک مربوط به تیمار ۶ میکرولیتر K3 بود (۰۵/0P<). درنهایت به نظر می­رسد که سطح ۴/۰ میکروگرم ویتامین D3و۶ میکروگرم ویتامین K3 با اعمال اثر هم‌افزایی، موجب تقویت پاسخ ایمنی در جوجه گوشتی می­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.