مقاله تأثیر سطوح مختلف عصار? روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی گوشت در جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر سطوح مختلف عصار? روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی گوشت در جوجه‌های گوشتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف عصار? روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی گوشت در جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف عصار? روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی گوشت در جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف عصار? روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگی‌های بیوشیمیایی و کیفی گوشت در جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۸

در این پژوهش تأثیر افزودن سطوح مختلف عصار روغنی و آبی گل بابونه بر کیفیت لاشه و ویژگی­های بیوشیمیایی و کیفی گوشت سین جوجه­های گوشتی بررسی شد. بدین منظور ۴۰۰ قطعه جوج گوشتی سوی کاپ ۵۰۰ به پنج گروه آزمایشی با چهار تکرار ( هر تکرار شامل بیست قطعه جوجه) تقسیم شده و روزانه ۸۵ و ۱۲۸ میلی­گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن عصار آبی گل بابونه و ۱۴ و ۲۱ میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن عصار روغنی گل بابونه به‌صورت آشامیدنی به جوجه­ها خورانده شد. جوجه­ها (از هر تکرار سه قطعه) در روز ۲۱ و ۴۲ کشتار شده و کیفیت لاشه و ویژگی­های بیوشیمیایی و کیفی گوشت سینه بررسی شد. نتایج نشان داد که میزان چربی خام در گوشت سین جوجه­هایی که عصار آبی گل بابونه به میزان ۸۵ میلی­گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن دریافت کرده بودند به‌طور معنی­داری از دیگر جوجه­ها بیشتر بود )۰۵/۰>(P . بازد لاشه در جوجه‌هایی که عصار روغنی گل بابونه دریافت کردند به‌طور معنی‌داری )۰۵/۰>(P بیشتر از جوجه‌های شاهد بود و مزه و تردی گوشت جوجه‌هایی که روزانه ۸۵ میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن عصار آبی گل بابونه دریافت کردند بهتر از جوجه‌های شاهد بود. به‌طورکلی نتایج این پژوهش نشان داد که هر دو عصار آبی و روغنی گل بابونه باعث تغییر ترکیب‌های بیوشیمیایی گوشت سینه شدند ولی تنها عصار آبی گل بابونه باعث بهبود ویژگی‌های حسی گوشت شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.