مقاله تاثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین :
تعداد صفحات :۲۱
تاثیر انرژی جیره در دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین، با استفاده از ۲۱۴۳ راس گاو هلشتاین مطالعه شد. سه سطح از انرژی خالص شیردهی در دورهی دور از زایش و نزدیک به زایش، به ترتیب ۵۵/۱، ۴۵/۱، ۳۵/۱ و ۶۵/۱، ۵۴/۱، ۴۴/۱مطالعه شد. آمار توصیفی گلهها و گاوها گزارش شد. اثر انرژی جیرههای دور از زایش بر تولید و ترکیب شیر تا ۱۲۰ روزگی معنیدار نبود ولی در کل دوره شیردهی، تولید شیر با افزایش غلظت انرژی جیره افزایش خطی داشت (۰۵/0P <). اثر انرژی جیرههای نزدیک به زایش بر تولید و ترکیب شیر تا ۱۲۰ روزگی معنیدار نبود ولی در کل دوره شیردهی با افزایش غلظت انرژی جیره نزدیک به زایش تولید شیر به طور خطی افزایش (۰۵/0P <) و درصد چربی شیر کاهش یافت (۰۵/0P <). با افزایش غلظت انرژی جیره های دور و نزدیک به زایش تعداد سلولهای بدنی افزایشی خطی نشان داد (۰۱/0P <). نتایج این پژوهش نشان داد افزایش غلظت انرژی در دوره خشکی سبب افزایش تولید شیر و کاهش غلظت چربی شیر و افزایش تعداد سلولهای بدنی شد و تغییرات ترکیب شیر در کل دوره شیردهی مستقل از انرژی جیرهها در دوره خشکی بود و تابعی از مقدار تولید شیر در دوره شیردهی میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.