مقاله تاثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر غلظت انرژی جیره دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین :

تعداد صفحات :۲۱

تاثیر انرژی جیره در دوره خشکی بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین، با استفاده از ۲۱۴۳ راس گاو هلشتاین مطالعه شد. سه سطح از انرژی خالص شیردهی در دوره­ی دور از زایش و نزدیک به زایش، به ترتیب ۵۵/۱، ۴۵/۱، ۳۵/۱ و ۶۵/۱، ۵۴/۱، ۴۴/۱مطالعه شد. آمار توصیفی گله­ها و گاوها گزارش شد. اثر انرژی جیره­های دور از زایش بر تولید و ترکیب شیر تا ۱۲۰ روزگی معنی­دار نبود ولی در کل دوره شیردهی، تولید شیر با افزایش غلظت انرژی جیره افزایش خطی داشت (۰۵/0P <). اثر انرژی جیره­های نزدیک به زایش بر تولید و ترکیب شیر تا ۱۲۰ روزگی معنی­دار نبود ولی در کل دوره شیردهی با افزایش غلظت انرژی جیره نزدیک به زایش تولید شیر به طور خطی افزایش (۰۵/0P <) و درصد چربی شیر کاهش یافت (۰۵/0P <). با افزایش غلظت انرژی جیره های دور و نزدیک به زایش تعداد سلول­های بدنی افزایشی خطی نشان داد (۰۱/0P <). نتایج این پژوهش نشان داد افزایش غلظت انرژی در دوره خشکی سبب افزایش تولید شیر و کاهش غلظت چربی شیر و افزایش تعداد سلول­های بدنی شد و تغییرات ترکیب شیر در کل دوره شیردهی مستقل از انرژی جیره­ها در دوره خشکی بود و تابعی از مقدار تولید شیر در دوره شیردهی می­باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.