مقاله تأثیر تلقیح قارچ‌های آربسکولار Glomus fasciculatum وG. mosseae بر رشد، فتوسنتز و جذب برخی عناصر نهال‌های کنار (Ziziphus spina-christi L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تلقیح قارچ‌های آربسکولار Glomus fasciculatum وG. mosseae بر رشد، فتوسنتز و جذب برخی عناصر نهال‌های کنار (Ziziphus spina-christi L.) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تلقیح قارچ‌های آربسکولار Glomus fasciculatum وG. mosseae بر رشد، فتوسنتز و جذب برخی عناصر نهال‌های کنار (Ziziphus spina-christi L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تلقیح قارچ‌های آربسکولار Glomus fasciculatum وG. mosseae بر رشد، فتوسنتز و جذب برخی عناصر نهال‌های کنار (Ziziphus spina-christi L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تلقیح قارچ‌های آربسکولار Glomus fasciculatum وG. mosseae بر رشد، فتوسنتز و جذب برخی عناصر نهال‌های کنار (Ziziphus spina-christi L.) :

تعداد صفحات :۱۷

این تحقیق با هدف بررسی تأثیر قارچ‌های میکوریزی (Glomus fasciculatumوG. mosseae و ترکیب دو قارچ) بر رشد، فتوسنتز و جذب عناصر نهال‌های کنار در نهالستان گرمسیری مهران در استان ایلام انجام گرفت. نتایج نشان داد که درصد کلنیزاسیون ریشه در تیمار ترکیبی، بیشتر از تیمار خالص قارچ‌های Glomus fasciculatum وG. mosseae بود. وزن ‌تر ریشه، هدایت روزنه­ای و کلروفیل a در نهال‌های میکوریزی نیز بیشتر از نهال‌های غیرمیکوریزی کنار بود. همچنین در تیمار ترکیبی و تیمار خالص G. mosseae، قطر یقه، وزن خشک ریشه، نیتروژن اندام هوایی و فسفر ریشه بیشتر از تیمار G. fasciculatum و آن هم بیشتر از شاهد بود. میزان فتوسنتز و تعرق نیز در تیمارهای ترکیبی و تیمار خالص G. fasciculatumاز تیمار خالص G. mosseae و شاهد بیشتر بود. اما از طرفی، قارچ‌های میکوریزی بر ارتفاع نهال (۲۶۹/0P=)، وزن‌ تر اندام هوایی (۴۷۹/0P=)، وزن خشک اندام هوایی (۶۹۷/0P=)، کلروفیل b (097/0P=)، نیتروژن ریشه (۳۰۷/0P=)، فسفر اندام هوایی (۱۲۶/0P=) و پتاسیم ریشه (۶۳۸/0P=) و پتاسیم اندام هوایی (۶۶۷/0P=) تأثیر معنی‌داری نداشتند. نتایج این تحقیق نشان داد که تیمار ترکیبی به‌دلیل ایجاد همزیستی بیشتر با نهال‌های کنار تأثیر بیشتری بر رشد و فتوسنتز نهال‌ها دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.