مقاله تأثیر افزودن موننسین و متافیکس به جیره بر تولید و ترکیب شیر، فراسنجه های شکمبه و متابولیت‌های سرم خون در گاوهای شیرد? هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر افزودن موننسین و متافیکس به جیره بر تولید و ترکیب شیر، فراسنجه های شکمبه و متابولیت‌های سرم خون در گاوهای شیرد? هلشتاین دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر افزودن موننسین و متافیکس به جیره بر تولید و ترکیب شیر، فراسنجه های شکمبه و متابولیت‌های سرم خون در گاوهای شیرد? هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر افزودن موننسین و متافیکس به جیره بر تولید و ترکیب شیر، فراسنجه های شکمبه و متابولیت‌های سرم خون در گاوهای شیرد? هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر افزودن موننسین و متافیکس به جیره بر تولید و ترکیب شیر، فراسنجه های شکمبه و متابولیت‌های سرم خون در گاوهای شیرد? هلشتاین :

تعداد صفحات :۲۴

به‌منظور بررسی و ارزیابی تأثیر افزودن موننسین و متافیکس (ترکیبی از اسیدهای دی‌کربوکسیلیک آلی مالات و فومارات) به جیره بر تولید و ترکیب شیر، فراسنجه­های تخمیر شکمبه و غلظت متابولیت‌های خون از چهار رأس گاو شیرد هلشتاین چند شکم­زا با میانگین وزنی ۱۲±657 کیلوگرم و روزهای شیردهی ۴۱±133 روز استفاده شد. گاوها به­طور تصادفی به جیره‌های آزمایشی شامل: ۱) جیره پایه به‌عنوان شاهد (بدون افزودنی)، ۲) جیر حاوی ۲۴ میلی‌گرم موننسین در هر کیلوگرم ماد خشک، ۳) جیر حاوی ۵ گرم متافیکس در هر کیلوگرم ماد خشک و ۴) جیر حاوی ۲۴ میلی­گرم در کیلوگرم موننسین و ۵ گرم در کیلوگرم ماد خشک متافیکس اختصاص داده شدند. افزودن موننسین با و یا بدون متافیکس به‌طور معنی‌داری ماد خشک مصرفی را کاهش و تولید و بازد شیر را افزایش داد (۰۵/۰>P). افزودن موننسین به‌تنهایی به جیره­ها باعث گرایش به افزایش غلظت پروپیونات و کاهش معنی­دار غلظت استات، بوتیرات و نسبت استات به پروپیونات در شکمبه شد (۰۵/۰>P). افزودن موننسین به جیر گاوهای شیرده در اواسط دور شیردهی باعث افزایش معنی­دار غلظت تری­گلیسریدهای سرم در مقایسه با گاوهای گروه شاهد و گروه دریافت‌کنند متافیکس شد (۰۵/۰>P). افزودن متافیکس به‌تنهایی به جیره باعث افزایش معنی­دار پروتئین کل در سرم خون شد (۰۵/۰>P). غلظت انسولین سرم درنتیجه افزودن موننسین و متافیکس به‌تنهایی در مقایسه با دیگر تیمارها کاهش یافت (۰۵/۰>P). افزودن همزمان موننسین و متافیکس ولی غلظت تری­گلیسیریدها و پروتئین کل در خون گاوهای شیرده را افزایش داد (۰۵/۰>P).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.