مقاله اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیرهی مرغهای تخم گذارتجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیرهی مرغهای تخم گذارتجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیرهی مرغهای تخم گذارتجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیرهی مرغهای تخم گذارتجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیرهی مرغهای تخم گذارتجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی :
تعداد صفحات :۱۸
هدف از انجام تحقیق حاضر، بررسی تأثیر مصرف دانه جو به صورت کامل به همراه مکمل پلیآنزیمی گالیزیم بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغهای تخمگذار بود. در این تحقیق، از ۱۰۵ قطعه مرغ تخمگذار سویههای لاین w-36در سن ۴۰ هفته در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۵ تیمار، ۷ تکرار و ۳ قطعه پرنده در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد، جیره حاوی دانه جو بدون آنزیم، جیره حاوی دانه جو و مکمل آنزیمی گالیزیم، جیره حاوی بلغور جو خرد شده بدون آنزیم، جیره حاوی بلغور جو و مکمل آنزیمی گالیزیم بودند. اثر تیمارهای آزمایشی بر درصد تولید و وزن تخممرغ معنیدار نبود، ولی مرغهایی که با جیرههای حاوی دانه جو (با یا بدون مکمل آنزیمی) تغذیه شدند، مصرف خوراک روزانه بیشتری در مقایسه با پرندگان شاهد داشتند (۰۵/0P<). اثر تیمارهای آزمایشی بر خصوصیات کیفی تخممرغ معنیدار نبود. افزودن مکمل آنزیمی گالیزیم به جیرههای حاوی جو، تأثیری بر انرژی قابل سوختو ساز ظاهری جیره، قابلیت هضم ماده آلی و ماده خشک نداشت. استفاده از آنزیم در جیرههای حاوی بلغور جو قابلیت هضم پروتئین را افزایش داد. براساس نتایج این آزمایش، میتوان با ۵۰ درصد دانه ذرت در جیرههایی بر پایه ذرت و سویا را با دانه جو همراه با مکمل آنزیمی بدون کاهش عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی جایگزین کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.