مقاله تجارت جهانی و خودکفایی گندم در جهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تجارت جهانی و خودکفایی گندم در جهان دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجارت جهانی و خودکفایی گندم در جهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجارت جهانی و خودکفایی گندم در جهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجارت جهانی و خودکفایی گندم در جهان :

تعداد صفحات :۲۶

خودکفایی در بخش کشاورزی بسیار حائز اهمیت است. مقاله‌ حاضر به دنبال مطالعه اثرات تأسیس سازمان تجارت جهانی در سال ۱۹۹۵ بر خودکفایی تولید گندم پنج قاره جهان می‌باشد. از آن‌جایی که تجزیه و تحلیل کمی تولید از طریق مقدار بهینه عوامل تولید در کشاورزی، از لوازم اصلی نیل به خودکفایی است، مقایسه تطبیقی سهم عوامل تولید گندم جهان، قبل و بعد از تأسیس سازمان تجارت جهانی از دیگر اهداف مورد بررسی به شمار می‌آید. در این راستا به منظور تخمین تابع تولید گندم، فرم‌های تابعی کاب و داگلاس و ترانسلوگ طی سال‌های ۱۹۹۵-۱۹۸۱ و۲۰۱۰- ۱۹۹۶ برای کشور‌های تولیدکننده گندم، به روش داده‌های تابلویی برآورد گردیده است. نتایج به دست آمده نشان داد، طی دوره ۳۰ ساله ۲۰۱۰-۱۹۸۰، روند خودکفایی تولید گندم سه قاره آفریقا، آمریکا و آسیا، از ثبات برخوردار بوده است، در حالی که تأسیس WTO منجر به افزایش اندک در خودکفایی گندم قاره اروپا و کاهش نوسانات خودکفایی گندم قاره اقیانوسیه گردیده است. هم‌چنین مشخص گردید، تابع کاب و داگلاس، تابعی بهینه جهت تخمین می‌باشد. بذر مصرفی گندم قبل از تجارت جهانی و کود شیمیایی بعد از تجارت جهانی بیشترین اثرگذاری را بر عملکرد در هکتار گندم داشته‌اند. سهم نهاده نیروی انسانی بعد از تجارت جهانی کاهش و بهره‌وری این نهاده افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.