مقاله کاربرد نگرش‏های ارزشی زیست‏ محیطی در تحلیل رفتار زیست‏ محیط‏ گرایانه کشاورزان به منظور حفاظت از خاک (مورد مطالعه: کشاورزان شالیکار بخش مرکزی شهرستان ساری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کاربرد نگرش‏های ارزشی زیست‏ محیطی در تحلیل رفتار زیست‏ محیط‏ گرایانه کشاورزان به منظور حفاظت از خاک (مورد مطالعه: کشاورزان شالیکار بخش مرکزی شهرستان ساری) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد نگرش‏های ارزشی زیست‏ محیطی در تحلیل رفتار زیست‏ محیط‏ گرایانه کشاورزان به منظور حفاظت از خاک (مورد مطالعه: کشاورزان شالیکار بخش مرکزی شهرستان ساری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد نگرش‏های ارزشی زیست‏ محیطی در تحلیل رفتار زیست‏ محیط‏ گرایانه کشاورزان به منظور حفاظت از خاک (مورد مطالعه: کشاورزان شالیکار بخش مرکزی شهرستان ساری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد نگرش‏های ارزشی زیست‏ محیطی در تحلیل رفتار زیست‏ محیط‏ گرایانه کشاورزان به منظور حفاظت از خاک (مورد مطالعه: کشاورزان شالیکار بخش مرکزی شهرستان ساری) :

تعداد صفحات :۱۸

انسان با رفتارها و تغییراتی که در محیط‏زیست انجام می‏‌دهد، می‏‌تواند باعث تخریب محیط‏زیست از جمله خاک شود. در این راستا، برای جلوگیری از تخریب محیط‏زیست، باید رفتار انسان‏ها به سمت و سوی ابعاد طبیعت‏‌گرایانه تغییر کند. دستیابی به تغییرات رفتاری در ارتباط با محیط‏‌‌زیست، نیازمند شناخت نگرش افراد نسبت به آن است. هدف از این پژوهش تحلیل کاربرد نگرش‏های ارزشی زیست‏‌محیطی در واکاوی رفتار زیست‏‌محیط‏گرایانه به منظور حفاظت از خاک در بین کشاورزان شالیکار بخش مرکزی شهرستان ساری بود. این پژوهش توصیفی با استفاده از یک پیمایش انجام گرفت. ابزار جمع‌آوری داده‌ها پرسشنامه‌ای بود که روایی آن با بهره‌‏گیری از نظر اساتید دانشگاهی و پایایی آن با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ مورد تأیید قرار گرفت. با استفاده از روش تصادفی طبقه‌‏ا‌‌ی متناسب و آماره کوکران ۱۲۰ نفر از شالیکاران به عنوان نمونه انتخاب شدند (۹۶۲۱ = N). نتایج نشان داد، رفتار زیست‏‌محیط‏گرایانه ۸/۲۰ درصد از شالیکاران در حد ضعیف، ۴۰ درصد در حد متوسط، ۲۵ درصد در حد خوب و ۲/۱۴ درصد در حد عالی بود. همچنین، نتایج آزمون‏های مقایسه میانگین‏ها نشان داد، شالیکاران با دیدگاه‏ ارزشی زیست‏‌محیطی خودخواهانه، سطح رفتار زیست‏‌محیط‏گرایانه پایین‏‌تری نسبت به دو دیدگاه ارزشی زیست‌‏محیطی زیست‏ کره و نوع‏دوستانه داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.