مقاله مدلسازی فازی- عصبی و سطح پاسخ آبگیرى اسمزی دانههای انار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدلسازی فازی- عصبی و سطح پاسخ آبگیرى اسمزی دانههای انار دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدلسازی فازی- عصبی و سطح پاسخ آبگیرى اسمزی دانههای انار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی فازی- عصبی و سطح پاسخ آبگیرى اسمزی دانههای انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدلسازی فازی- عصبی و سطح پاسخ آبگیرى اسمزی دانههای انار :
تعداد صفحات :۲۲
در این پژوهش دانههای انار به روش اسمزی، با محلولهای۴۰، ۵۰ و ۶۰ درصد ساکارز در دماهای ۴۵، ۵۵ و ۶۵ درجه سلسیوس فرایند شدند و مقدار جذب موادجامد، کاهش آب و کاهش وزن نمونهها در زمانهای ۶۰، ۱۲۰، ۱۸۰ دقیقه اندازهگیری گردید. فرایند آبزدایی اسمزی با ترکیب تکنیکهای منطق فازی و شبکههای عصبیمصنوعی (مدلسازی فازی- عصبی) و روش سطح پاسخ مدلسازی شد. برای مدلسازی، درونیابی و افزایش دادهها، از منطق فازی استفاده شد و با وارد کردن نتایج مدل فازی در شبکههای عصبیمصنوعی، شبکه پسانتشار پیشخور با توپولوژی ۳-۸-۳، ضریبهمبستگی ۹۸۳۴۴/۰ و میانگین مربعات خطای ۰۲۲۷۸/۰ با تابع فعالسازی لگاریتمی و الگوی یادگیری لونبرگ – مارکوات به عنوان بهترین مدل عصبی ارائه گردید. مدلهای رگرسیونی ایجاد شده با استفاده از روش سطح پاسخ نیز با ضریب همبستگی بیش از ۹۱/۰ توانایی بالایی برای پیشبینی فاکتورهای پاسخ داشتند ولی در مقایسه با مدل فازی- عصبی از دقت پایینتری برخوردار بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.