مقاله مدل‌سازی فازی- عصبی و سطح پاسخ آبگیرى اسمزی دانه‌های انار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مدل‌سازی فازی- عصبی و سطح پاسخ آبگیرى اسمزی دانه‌های انار دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل‌سازی فازی- عصبی و سطح پاسخ آبگیرى اسمزی دانه‌های انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل‌سازی فازی- عصبی و سطح پاسخ آبگیرى اسمزی دانه‌های انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل‌سازی فازی- عصبی و سطح پاسخ آبگیرى اسمزی دانه‌های انار :

تعداد صفحات :۲۲

در این پژوهش دانه‌های انار به روش اسمزی، با محلول‌های۴۰، ۵۰ و ۶۰ درصد ساکارز در دماهای ۴۵، ۵۵ و ۶۵ درجه سلسیوس فرایند شدند و مقدار جذب موادجامد، کاهش آب و کاهش وزن نمونه‌ها در زمان‌های ۶۰، ۱۲۰، ۱۸۰ دقیقه اندازه‌گیری گردید. فرایند آبزدایی اسمزی با ترکیب تکنیک­های منطق فازی و شبکه‌های‌ عصبی‌مصنوعی (مدل‌سازی فازی- عصبی) و روش سطح پاسخ مدل‌سازی شد. برای مدل‌سازی، درون‌یابی و افزایش داده‌ها، از منطق فازی استفاده شد و با وارد کردن نتایج مدل فازی در شبکه‌های عصبی‌مصنوعی، شبکه پس‌انتشار پیشخور با توپولوژی ۳-۸-۳، ضریب‌همبستگی ۹۸۳۴۴/۰ و میانگین مربعات خطای ۰۲۲۷۸/۰ با تابع فعال‌سازی لگاریتمی و الگوی یادگیری لونبرگ – مارکوات به عنوان بهترین مدل عصبی ارائه گردید. مدل‌های رگرسیونی ایجاد شده با استفاده از روش سطح پاسخ نیز با ضریب همبستگی بیش از ۹۱/۰ توانایی بالایی برای پیش‌بینی فاکتورهای پاسخ داشتند ولی در مقایسه با مدل‌ فازی- عصبی از دقت پایین‌تری برخوردار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.