مقاله تعیین شاخصهای رتبه بندی مزارع پرورش طیور از لحاظ ریسک بروز تلفات در نظام بیمه گری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین شاخصهای رتبه بندی مزارع پرورش طیور از لحاظ ریسک بروز تلفات در نظام بیمه گری دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین شاخصهای رتبه بندی مزارع پرورش طیور از لحاظ ریسک بروز تلفات در نظام بیمه گری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین شاخصهای رتبه بندی مزارع پرورش طیور از لحاظ ریسک بروز تلفات در نظام بیمه گری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین شاخصهای رتبه بندی مزارع پرورش طیور از لحاظ ریسک بروز تلفات در نظام بیمه گری :
تعداد صفحات :۲۴
زمینه مطالعه: پرورش صنعتی طیور باتراکم بالا و در محیطهای بسته سبب افزایش مرگومیر ناشی از بیماریهای مختلف شدهاست. هدف: بررسی شرایط محیطی و مدیریتی موثر بر بروز تلفات در گلههای طیور صنعتی، تعیین سهم هریک از این عوامل و رتبهبندی مرغداریها از لحاظ ریسک بروز تلفات و ترمیم تقریبی این نقصانِ مربوط به نظام بیمه بخش طیور در ایران بود. روشکار: نمونهگیری از ۴۷ مزرعه جوجهگوشتی، ۲۰ مزرعه مرغ تخمگذار و ۳۰ مزرعه مرغ مادرگوشتی از ۱۶ استان کشور انجام شد. استانها براساس موقعیت جغرافیایی، شرایط اقلیمی و شیوع بیماری انتخاب شدند. شرایط فیزیکی آشیانه مانند تبادل حرارتی، شدت نور، اتمسفر آشیانه مانند غلظت اکسیژن، آمونیاک و اسیدیته و رطوبت بستر، کیفیت تجهیزات مانند قدرت هواکشها و تجهیزات گرمایش و خنککننده با استفاده از ابزاردقیق، اندازهگیری و شاخص مدیریت دما، تهویه، نور، تغذیه و شاخص عملکرد، محاسبه شد. فراسنجههای مربوط به مدیریت بهداشت و ایمنسازی گله نیز اندازهگیری و نمونههای خون جهت تعیین عیار آنتیبادی علیه بیماریها و ارزیابی برنامه ایمنسازی و وضعیت گلهها از لحاظ مدیریت کنترل بیماریها مورد بررسی قرارگرفت. در مجموع از تعداد ۹۷مزرعه مرغداری۲۷۲۳۱ داده اندازهگیری و ثبت شد. نتایج: میانگین تلفات گلههای گوشتی۴/۱۵%، تخمگذار۲/۱۱% در یک دوره و مادر۹/۱% در ماه بود. در مدل تابعیت تبعیضی درصد تلفات از متغیرهای محیطی و مدیریتی در مزارع پرورش جوجهگوشتی که توسط روش گامبهگام و بر مبنای حداقل مقدار لامبدایویلکس برآورد شد، بیشترین ضریب استاندارد شده مربوط به متغیر نحوه انجام واکسیناسیون (VA) بود و پس از آن به ترتیب ظرفیت تهویه به ازای یک ۲m مساحت آشیانه (VM)، ایمنسازی علیه آنفلوانزا (AIG)، چگونگی امنیتزیستی (SHOW)، نوع آبخوری (DRIN)، میزان نزولات (RAIN) و شاخص مدیریت دما (TMI) در رتبههای بعدی قرار گرفتند. Mortality Risk (0,1) i = – 1.533+2.622 VA – 1.135 SHOW + 0.739 AIG + 0.551 DRIN – 0.016 VM + 0.003 RAIN + 0.002 TMI مدلهای برازش شده در مورد گلههای تخمگذار و مادر نیز بیانگر بیشترین توضیح توسط متغیرهای بهداشتی و ساختار تهویه آشیانه بودند. نتیجهگیری نهایی: از بین متغیرهای محیطی و مدیریتی شش گانه مورد بررسی، ایمن سازی گله در مقابل بیماری، امنیت زیستی و ساختار تهویه آشیانه بیشترین تاثیر را بر رتبهبندی مرغداری به لحاظ ریسک بروز تلفات داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.