مقاله رابطه خودشیءانگاری با تاب‌آوری و خوددلسوزی دانشجویان دختر (مطالع? موردی: دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله رابطه خودشیءانگاری با تاب‌آوری و خوددلسوزی دانشجویان دختر (مطالع? موردی: دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه خودشیءانگاری با تاب‌آوری و خوددلسوزی دانشجویان دختر (مطالع? موردی: دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه خودشیءانگاری با تاب‌آوری و خوددلسوزی دانشجویان دختر (مطالع? موردی: دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه خودشیءانگاری با تاب‌آوری و خوددلسوزی دانشجویان دختر (مطالع? موردی: دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار) :

تعداد صفحات :۲۶

امروزه، پدیده خودشیءانگاری به مفهوم ارزیابی دیگران براساس ظاهر فیزیکی، زیبایی و جذابیت جنسی، پدیده‏ای است که منبع عمده درد و رنج زنان، به‌ویژه دانشجویان دختر، به‌شمار می‏آید و موجب کاهش تاب‏آوری و خوددلسوزی و تهدید سلامت روانی آن‏ها می‏شود. پژوهش حاضر با هدف بررسی رابط خودشیءانگاری با تاب‏آوری و خوددلسوزی دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار انجام شد. این پژوهش از نوع توصیفی همبستگی بود. جامعه آماری این پژوهش شامل هم دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار ورودی ۱۳۹۳ به تعداد ۶۴۷ نفر بود. حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران ۲۴۲ نفر تعیین شد که با روش نمونه‏گیری تصادفی طبقه‏ای انتخاب شدند. برای گردآوری داده‏ها از پرسش‌نامه‏های استاندارد خودشیءانگاری مک‏کینلی و هاید، تاب‏آوری کونور و دیویدسون و خوددلسوزی نف استفاده شد. یافته‏های پژوهش نشان داد که بین متغیرهای خودشیءانگاری با تاب‏آوری و خوددلسوزی رابطه منفی و معناداری وجود دارد. همچنین، براساس نتایج تحقیق مشخص شد که مؤلفه‏های خودشیءانگاری (شرم بدنی، نظارت بدنی و کنترل ظاهر) توانستند حدود ۳۱‌درصد واریانس تاب‏آوری و ۱۸‌درصد واریانس خوددلسوزی را تبیین کنند. بنابراین، کاهش خودشیءانگاری می‏تواند سبب افزایش تاب‏آوری و خوددلسوزی دانشجویان دختر شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.