مقاله مطالعه تاثیر استفاده از اسانس رزماری در جیره، بر کیفیت منی خروسهای مادر گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه تاثیر استفاده از اسانس رزماری در جیره، بر کیفیت منی خروسهای مادر گوشتی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه تاثیر استفاده از اسانس رزماری در جیره، بر کیفیت منی خروسهای مادر گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیر استفاده از اسانس رزماری در جیره، بر کیفیت منی خروسهای مادر گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیر استفاده از اسانس رزماری در جیره، بر کیفیت منی خروسهای مادر گوشتی :
تعداد صفحات :۲۲
جهت بررسی تأثیر استفاده از اسانس رزماری در جیره، بر فراسنجههای کیفی اسپرم، آزمایشی با استفاده از ۱۶ قطعه خروس راس ۳۰۸ مادر گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تیمار و ۴ تکرار، در سن ۲۴هفتگی انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیرههایی با سطوح صفر، ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیگرم اسانس رزماری در هر کیلوگرم خوراک بود. اسپرمگیری در روزهای صفر، ۱۴، ۲۸، ۴۲ و ۵۶ آزمایش انجام گرفت. نتایج نشان داد صفات دامنه جابجایی سر اسپرم، سرعت اسپرم در مسیر مستقیم و میانگین سرعت در مسیر مستقیم در روزهای ۴۲ و ۵۶ نمونهگیری و صفات درصد خطی بودن جنبایی اسپرم، فعالیت غشاء، درصد کل اسپرم متحرک و زندهمانی در روز ۵۶ نمونهگیری در تیمار سه (۱۰۰ میلیگرم اسانس رزماری) بهطور معنیداری افزایش و تعداد اسپرمهای مرده کاهش یافت (۰۵/0P<). در روزهای مختلف نمونهگیری بین تیمارها تفاوت معنیداری از نظر غلظت اسپرم، سطح مالوندیآلدهید، آپوپتوزیس، تغییرات مورفولوژیک، راستی مسیر طی شده، سرعت در مسیر منحنی و درصد اسپرمهای دارای حرکت پیشرونده مشاهده نشد. براساس نتایج حاصل، استفاده از ۱۰۰ میلیگرم اسانس رزماری در جیره، در مقایسه با سایر تیمارها سبب بهبود برخی فراسنجههای کیفی اسپرم شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.