مقاله بهینه‌سازی محیط کشتBG11 به‌منظور افزایش تأثیر ضدقارچی سیانوباکتری Cyanobacterium sp. PGU1 علیه برخی بیمارگرهای قارچی گیاهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهینه‌سازی محیط کشتBG11 به‌منظور افزایش تأثیر ضدقارچی سیانوباکتری Cyanobacterium sp. PGU1 علیه برخی بیمارگرهای قارچی گیاهان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه‌سازی محیط کشتBG11 به‌منظور افزایش تأثیر ضدقارچی سیانوباکتری Cyanobacterium sp. PGU1 علیه برخی بیمارگرهای قارچی گیاهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه‌سازی محیط کشتBG11 به‌منظور افزایش تأثیر ضدقارچی سیانوباکتری Cyanobacterium sp. PGU1 علیه برخی بیمارگرهای قارچی گیاهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه‌سازی محیط کشتBG11 به‌منظور افزایش تأثیر ضدقارچی سیانوباکتری Cyanobacterium sp. PGU1 علیه برخی بیمارگرهای قارچی گیاهان :

تعداد صفحات :۱۷

سیانوباکتری­ها به­علت تولید انواع متابولیت­های ثانویه و ترکیبات ضد­میکروبی موردتوجه بسیاری از محققان قرارگرفته‌اند. این تحقیق به‌منظور بهینه­سازی محیط کشت BG11 با هدف افزایش تأثیر ضد­قارچی سیانوباکتری Cyanobacteriumsp.PGU1 علیه دو قارچ بیماریزای گیاهی Fusarium oxysporum f. sp. lycopersici و Rhizoctonia solani AG2-2-IIIB انجام شد. سیانوباکتری جداسازی‌شده از آب خلیج‌فارس با دو روش ریخت‌شناختی (مورفولوژیک) و تعیین توالی ۱۶S rRNA با عنوان Cyanobacterium sp. PGU1 شناسایی شد. بهینه­سازی محیط کشتBG11، با تغییر میزان منابع نیتروژن و فسفات موجود در محیط کشت، هرکدام در سه سطح، شامل ۷۵/۰، ۵/۱ و ۳ گرم در لیتر برای NaNO3 و میزان ۰۲/۰، ۰۴/۰ و ۰۸/۰ گرم در لیتر برای K2HPO4انجام شد و تأثیر این مقادیر بر فعالیت ضد قارچی سیانوباکتری بررسی شد. تأثیر ضد­قارچی عصار متانولی به‌دست‌آمده از کشت خالص سیانوباکتری، پیش و پس از بهینه‌سازی به روش اختلاط عصاره در محیط کشت بررسی شد. پس از بهینه­سازی محیط کشت، درصد جلوگیری از رشد F. oxysporum f. sp. lycopersici از ۳۳/۷۹ به ۴۳/۸۷ درصد و برای AG2-2-IIIB R. solani از ۴۷/۸۲ به ۶۲/۹۰ درصد افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.