مقاله بررسی تأثیر اسانس چهار گیاه دارویی و دو گونه Trichoderma در کنترل زیستی قارچهای عامل پوسیدگی میوه انگور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر اسانس چهار گیاه دارویی و دو گونه Trichoderma در کنترل زیستی قارچهای عامل پوسیدگی میوه انگور دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر اسانس چهار گیاه دارویی و دو گونه Trichoderma در کنترل زیستی قارچهای عامل پوسیدگی میوه انگور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر اسانس چهار گیاه دارویی و دو گونه Trichoderma در کنترل زیستی قارچهای عامل پوسیدگی میوه انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر اسانس چهار گیاه دارویی و دو گونه Trichoderma در کنترل زیستی قارچهای عامل پوسیدگی میوه انگور :
تعداد صفحات :۲۱
انگور همانند دیگر محصولات باغی به دلیل داشتن رطوبت زیاد، pH نسبی پایین و غنی بودن از مواد غذایی، در معرض حمله انواع بیمارگرهای قارچی در مراحل برداشت و انبارداری قرار دارد. در این تحقیق، در آغاز اقدام به جداسازی قارچهای بیماریزای پس از برداشت انگور در منطقه مشگینشهر شد و قارچهای Botrytis cinerea و Cladosporium cladosporioides بهعنوان گونههای غالب شناسایی شدند. Aspergillus tubingensis نیز به عنوان عامل پوسیدگی و زهرابهزا (توکسینزا) روی انگور و کشمش برای این بررسی انتخاب شد. سپس به منظور ارزیابی امکان کنترل زیستی (بیولوژیک) آنها، تأثیر دو گونه Trichoderma harzianum T447 و T. hamatum T622 و اسانس چهار گیاه دارویی پونه کوهی، نعناع خوراکی، رازیانه و بومادران در شرایط آزمایشگاهی ارزیابی شد. نتایج نشان داد که هر دو گونه قارچ آنتاگونیست در رقابت تغذیهای موفقتر از قارچهای بیمارگر هستند، ترکیبات فرّار این قارچها بیشترین تأثیر بازدارندگی را در تعامل با C. cladosporioides نشان دادند. غلظت ۱۰ درصد ترشحات برون یاختهای جدایه T. harzianum T447 نیز بازدارندگی بیش از ۸۵ درصد علیه قارچهای بیمارگر نشان داد. همچنین معلوم شد که بین گونه قارچی، نوع اسانس و غلظتهای مختلف آن در میزان بازدارندگی از رشد میسلیومی قارچها تفاوت معنیداری (۰۱/0P≤) وجود دارد. پونه کوهی و رازیانه به ترتیب بهعنوان مؤثرترین و ضعیفترین اسانسها شناخته شدند. تجزیه GC-MS چهار اسانس نامبرده نیز نشان داد که به ترتیب پیپریتون و سیسپیپریتون اکسید، المنتون، دیمتیل-۴ (ای)6-اکتادین-2-ال و ترنسآنتول اجزای اصلی آنها هستند. با توجه به بازدارندگی مناسب اسانسها و قارچهای کنترل زیستی نامبرده، تحقیقات تکمیلی در زمینه بهکارگیری آنها برای کنترل بیماریهای پس از برداشت انگور توصیه میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.